Francúzka manikúra - farby:)

krisha

hej, viem si predstavit ako to myslis, to ma nenapadlo,tak vyskusam:-)Aj ja mam tie trblietky v takych mistickach malych, ale dost zle sa mi to pouziva. Ako si to davas na necht?? Takisto mam aj taky len ako keby prasok a take ako male rezanceky, ale tie mi vadia, lebo mam potom taky drsny necht. A pekne su aj cierne nalepky ,na nechty nalakovane na bielo

suns

jeej no krasne si to popisala:) pochopila som:) Ja si tiez robim, klasicku, potom fialovu spicku, hneda nie je velmi atraktivna, cierna je taka drsna:P ruzova a fialova u mna vyhravaju:) ja mam trblietky take nie v laku, ale v misticke, take ake sa davaju aj na telo.. ale tieto su suche.. teraz by som si chcela spravit ze - necht normalny telovej farby, a spicka ze - fialova, ale na konci smerom k nechtovemu lôzku by som chcela dat tak pas ruzovych trblietok:) ale taky sikmy... ak vies co myslim:P

krisha

ja si robim rozne. Dam zopar prikladov, fotodokumentaciu nemam:-)
klasika su biele spicky s bezfarebnym, prip. mliekovym lakom, lakom s bliskacmi, ale toho davam len jednu vrstu a na tu bielu spicku zvyknem dat este kamienok. Ak mam zlate bliskace tak zlaty kamienok, ak fialove, tak fialovy atd. Potom si robim tie spicky len s bliskacovym lakom, aspon dve vrsty a pretriem bezfarebnym. Dalej si robim take, ze cely necht namalujem na cierno a spicky dam cervene, alebo to nemusia byt ani spicky, ale polka nechtu,ale nie vodorovne, ale tak krizom...dugam, ze pochopis:-))na ciernu polku davam cerveny kamienok, na cervenu cierny kamienok. Robim si aj ruzove spicky,na koniec davam napr kvetinkovu nalepku, najlepsie len bielu, pekne vynikne a pretriem bezfarebnym. A pekne su aj zlte alebo fialove spicky.