chcela by som mat hrozne babätko! problem je v tom, ze moj priatel ma hroznu povahu, aj by babo chcel, ale stale ma dake vyhovorky typu..kde budeme byvat (pritom mame kde!!), ze treba babo zabezpecit peniazmi ( to by tiez nebol problem)atd. lenze ja citim ze to babätko chcem a ze som pripravena. stale mu hovorim ze babo nepotrebuje kopec penazi, ale lasku OBOCH rodicov! ze to je zaklad!! ja neviem co mam este povedat, nechcem ho stratit, ale taktiez nechcem skoncit ako jeho sestra!! bez deti a bez chlapa!!pomoooc kočky....som naozaj bezmocna :((
Chcela by som mat babätko (POMOOOC)
blbne net..tak preto je to tu tolko krat!! prepacte :DD
byvame u rodičov!! ich dom je doost velky a tento rok by chceli zateplovat a robit podkrovie.tam by sme potom chceli byvat! do toho sa moc penazi nevrazi lebo moj oco a aj priatel su velmi dorbi murari a znamosti maju dost, takze by nas to vyslo lacno!! ale on je stale nazoru ze tam nechce byvat a neviem co!! neviem preco, ved by sme to mali sami pre seba. co sa boji buducnosti alebo co?? nechapem niekedy..:(
byvame u rodičov!! ich dom je doost velky a tento rok by chceli zateplovat a robit podkrovie.tam by sme potom chceli byvat! do toho sa moc penazi nevrazi lebo moj oco a aj priatel su velmi dorbi murari a znamosti maju dost, takze by nas to vyslo lacno!! ale on je stale nazoru ze tam nechce byvat a neviem co!! neviem preco, ved by sme to mali sami pre seba. co sa boji buducnosti alebo co?? nechapem niekedy..:(
ahoj zabka =)
no tak vies tu lasku dietatko velmi potrebuje lenze za lasku mu nekupis plienocky, detske potreby, kazdu chvilku nove oblecenicko pretoze rychlo rastie a tak dalej a tak dalej..a vy byvate spolu alebo este u rodicov?
vysvetli mu, že by si bábo fakt chcela, ved ak ho aj on chce a lubi ta, tak to pochopi. povec mu, kde by ste mohli byvat a ako by to vyslo s financiami. drzim ti palce :)