Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

žiarlivost alebo mam na to žiarlit??

Príspevok v téme: žiarlivost alebo mam na to žiarlit??
miska31

Ahojte na pokeci som spoznala jedneho muža,pišeme si a je to dobre medzi nami.Asi sme sa doseba zalubili on to povedal a u mna je to take podobne,ale je tu problem že ked ja odidem z netu tak on tu ostava a potom rozmyšlam o čom si pisal zo ženami.Je sympaticky a dost pekny takže sa ženam pači a ukladaju si ho do priatelov,a ja žiarlim.On mi povedal že inu si nejde hladat lebo mna lubi,že sa mu velmi pačim a že ma chce.Ale ja sa bojim že aj tak si najde inu,nechcem ho stratit.Ako sa toho zbavit??

anitka1234

N a pokeci by som si určite nejaký vážnejší vzťah nehľadala. Jasné že keď ty odídeš tam oblbuje nejaké ďaľšie kočky. Daj si s ním stretko normálne niekde vonku, uvidíš či bude súhlasiť.

xyz

a aj ta niekedy pozval k nemu domov a ze ta predstavi rodicom a tak podobne?daj jeho nick,ja sa na neho pozrem,alebo mu mozem napisat,zistim ti,ze ako sa sprava k ostatnym babam na pokeci

xyz

ja sama chodim na pokec a viem ako to tam funguje a urcite by som neverila niekomu, s kym som sa este nestretla a ani reciam typu,ze ma miluje a pod., ale to je len moj nazor