sex

deep

Pre janusku: Ja si osobne myslim,ze ta len vyuziva a nikdy nebude kvoli tebe riskovat,ze by sa mu rozpadlo manzelstvo a rodina.Riskoval by tym aj svoju povest,ak pracuje ako nejaky manager alebo nieco podobne.Myslim si,ze vekovy rozdiel medzi vami je velmi velky a ze keby ta mal naozaj rad,tak by ti svoje city vyznaval casto a nielen vtedy,ked potrebuje odist z domu na vylet s tebou.Len sex nemoze spajat dvoch ludi.Hovorim to ako muz,ktory ma 36 rokov a ktory,keby mal taku sancu ako ma ten tvoj "princ",tak by urcite do toho vlozil vsetky svoje city a nezahraval sa s citmi dievcata,ktore tuzi po cistej laske.A ak ta na nom pritahuje to,ze je bohaty,tak to je dost malo na to,aby to medzi vami fungovalo.

lolitka

januska, asi ta ma len pre sex :-( nie je to pekne, ze sa hra s tvojimi citmi. si este prilis mlada, chod dalej, neha ta caka niekde inde :-)

remka

napriek všetkému čo ti dáva, aj nedáva,ukonči to s ním čo najskôr,veď je tam obrovský vekový rozdiel a taký vzťah,podľa mňa,dlho fungovať nemôže

dina

Januška,ja si myslím,že ťa len využíva.Tebe to vyhovuje,pretože máš pri nom len všetko.Aale zapamätaj si,že sa nikdy nerozvedie.

januska

Ahoj neviem ci to patri prave sem,ale potrebujem poradit.Mam 19 rokov a mam priatela zenateho 47 rokChodime spolu uz 2roky mam ho strasne rad je strasne bohaty poslednej dobe sa stale hadame nemozem sa na to uz divat,ze som na druhej kolaji s jehou zenou sa poznam.Hovori ze ma lubi,ale neverim niekedy mi za cely den nezavola a potom si namyslam..Mam rad alebo ma ma iba na sex v sexe si dobre rozumieme kazdy piatok spolu chodime prinom mam vsetko nic mi nechyba ale mam zle svedomie...Nedokazem ho opustit to sa neda povedat je koniec...Poradte prosim

iva*

gerda: tak to neviem, nie som chalan. skor si myslim, ze je na zadrzanie ejakulacie, zda sa mi, ze chalani to robia ked si to chcu regulovat...ale na to mi mal odpovedat asi nejaky muz :-)

gerda

vdaka. no fajn, takze som to az tak nepokaslala. a ked niekedy xce, aby som mu pri orgazme silno zatlacila na bod pri koreni penisu nad semenikmi. nevies - je to vlastne tlak na prostatu, alebo muzsky bod G?