viem,ze to sem velmi nepatri,ale vidim,ze sa tu rozoberaju rozne temy,tak som zalozila 1 aj ja.ide o to,ze o rok by som chcela ist sudovat ekonomiu lenze z matiky mavam skor 2ky a niesom ani najlepsia z tiredy ani matematicky genius proste viem to na 2 a bavi ma to,ale neviem co to staci an VS a ci vobec s takymi zanmkami na to mám...je to fakt taka tazka skola,ze by som to nezvládla?
ekonomicka VS
ja neviem preco kazdy hovori ze ta skola je tazka, ta lahka. sak kazdy sme iní, a preto sme lepsi v niecom inom,dakto vie matiku tak povie ze matfyz je lahka skola,lebo tu matiku vie.ten kto nema problem so zapamatanim tak povie ze take pravo je lahka skola.ale predsa kazdy sme ini a neposudzujte skoly ci je lahka ci nie,kazdemu sadne ina podla jeho schopnosti.a proti soc prace nemam nic,ale ta katolicka co je tak na tu sa dostane kazdy (teraz myslim celkovo vsetky odbory) a neda sa to porovnat napr. so soc pracou niekde v nitre tusim ze je, to je môj nazor na vs.a tiez si myslim ze znamky na sš nemaju ziadny vplyv ako budes zvladať vš.
na ekonomicku v BA ti staci z matiky aj stvorka :D :D
motylicek,odkial mas to,ze socialnu pracu ma kazdy somar???ja ju studujem,a poviem ti tiez to nie je najlahsie.prave teraz sa ucim na skusky a mam toho dost.neviem preco si dnes kazdy mysli,ze ekonomika je to naj,ved takych co ju studuju bude zachvilu vela,a neviem kde si vsetci najdu uplatnenie.socialna praca je o ludoch,o ich problemoch ktore nikto nechce riesit a ktorych je coraz viac.
a mozem vediet aku skolu studujes alebo uz mas ukoncenu ty??
xyz, ak si chodil, alebo chodis na tnuni, na inu fakultu ako FSEV, tak prosim Ta radsej okomentuj svoj odbor a fakultu.netvrdim, ze FSEV je tazka skola, ale aj nam zo FSEV sa zdali ine fakulty na tnuni totalna malina, kedze sme tam mali dost kamaratov a ti porozpravali, ako to tam na skuskach velakrat vyzera..
studentgirl, a je to uplne jedno v dnesnej dobe aku skolu skoncis. Je dobre skoncit nejaku. Ak prides na pohovor do velkej firmy, tak chcu aby si skolu mala- pretoze je to dokaz o tom ze si schopna sa nieco naucit. Oni si ta aj tak otestuju ci mas filipa :-) takze podla mna je to uplne jedno aku mas fakultu a aku mas skolu. no jasne ze nie socialnu pracu :-D tu ma dnes kazdy somar...
Veronika, poznam ludi co studuju v cechach a tiez hovoria ze ekonomka je tam malina. Je to vec nazoru. Co je zvlastne dost zle veci som pocula ja na Karlovku, kde napr. na prave ucia stary dedkovia co chcu od slova do slova nejake ich stupidne poznamky a ze ta ekonomicka fakulta co maju je maximalny holubnik. To ze vas bolo 30 a je vas 11 svedci o tom,ze ludia proste odchadzaju, prerusuju, niekoho to prestane bavit. dalsia vec je ze niektore fakulty euby naberaju po tisic prvakov, bez skusok a dostanu sa tam aj ludia z ucilist alebo inych skol, kde mohli mat jednotky, ale na gymplakov a OA proste nemaju a nemaju na to ani aby studovali na vysokej. Neviem preco povazujes FHI za najlahsiu, ked maju najviac matiky a informatiky, ale opat to je vec nazoru. Tazka skola je podla mna medicina, prirodne vedy, matfyz a informaticke smery, ti by sa len pousmiali nad nasim ucenim sa na skusku ktore trva tak 2 dni, dobre na tazsiu aj 4. Poznam ludi co na kadzu skusku dusia tyzden- ti by z inej skoly uz davno poleteli. Su prote ludia ktorym to pali a ti ktori ltt prechadzaju z rocnika do rocnika, alebo proste nemaju dobru pamat alebo sa nevedia ucit- pozor nechcem tym povedat ze nie su inteligentni!
aj na trencianskej univerzite je ekonomicka fakulta a neviem o nikom,ze by ju nespravil, dokonca sa ani moc nemusia ucit na skusky a preto my z ostatnych fakult sme sa na studentoch smiali,ze maju primitivnu skolu
Ahoj, ja studujem v Nitre na Fakulte ekonomiky a manazmentu na SPU. Isla som tam aj preto, lebo sa nemuseli robit prijimacky z matiky, dalo sa vybrat z troch predmetov dva (na vyber su matematika, anglictina/nemcina, ekonomika). Ja som robila z anglictiny a ekonomiky, pretoze z matiky som absolutne vymleta, mala som na OA trojky a raz aj 4 :))Teraz som v tretiaku a prechadzam :) Matika bola len prvy rok a ked som ju zvladla ja, tak ju zvladnu vsetci. Mna viac bavia jazyky, rozmyslala som aj nad tlmocnictvom, ale nakoniec som si vybrala ekonomiku, aj ked ma to velmi nebavi. Ale chcela som mat titul Ing. a nie Mgr. :DD Myslim si, ze ked si mala dvojky z matiky v pohode ju zvladnes.
No chodim... ja to moc neflakam, len hladam medzierky ako to preliezt...
a ty chodis na euba? :D
pretoze u nas ich uz vyrazili dost co to flakali :DD
ti potom presli do BB a tam mali Acka