CHCEM SA OPYTAT V KTOREJ AMBULANCII ZUBNEJ V KOSICACH ROBIA PIERCING DO ZUBA A KOLKO TO CCA STOJI
Piercing do zubu
to uz aj take je? sila, ale ja by som si to nedala, viac sa mi pacia prirodzene zubky.
baby dajťe si to nestoji to veľa a je to super doplnok pre usmev:)))))
Summer_ ...haha uz len ako vravis ze ohava to ma tak to je jasne ze jej to nejde...na to treba aj zubky peknee...pokial ma ta holka krive a prehnite tak jasne ze by som si to nedala,,, nosila som strojcek mam pekne biele zuby takze nevidim problem..a nedam si to navrtat ibaa nalepit..takze??!:)))
fuuj, na nechte mať nejaké oštary...to by som si nedala ani keby mi za to zaplatili:)
no na nechte, ale na takom asi centimetrovom gelovom drapaku :/
na nechte? vsak to jej hadam odrastie, nie? ty brdo, ti ludia uz fakt nevedia, co so sebou :)
jedna baba od nas ma pearcing na nechte, taku malu rolnicku...musi to byt velmi prakticke :) a navyse to krasne hrka.
obdivujem ludi, co dokazu vydrzat taketo sebatryznenie....
simikaa, mas snad na mysli nalepenie zirkonu, maleho kamienka na zub? nepocula som este o piercingu v zube a neverim, ze by nejaky zubar odporucal vrtat len tak z rozkose zdravy zub.
tie zirkony, pripadne krystaliky nalepuje snad kazdy druhy zubar, opytaj sa svojho, ak nie on, urcite ti bude vediet poradit.
tiež sa mi to nepáči, ale sto ľudí, sto chutí:)
fuj jedna ohava zo skoly to ma a vyzera akoby tam mala kaz.. otras.. kazdy sa na tom smeje :D ja by som si to nedavala..