Ahojte. Necele 3mesiace chodim s chlapcom, ktoreho moc lubim, ale je tu jeden problem :( ide o toto- on mi povedal, ze je este panic a tiez vie, ze ja uz nie som. Sex sme spolu este nemali, prave pre to, ze on chce este pockat na ten prvy krat a mne na nom naozaj velmi zalezi, takze jeho rozhodnutie beriem. Dokonca je to prvy chlapec, na ktorom mi zalezi a ktoreho uprimne lubim. Vsetci pred nim boli len taky-akoze... Ale teraz neviem, ci mu povedat pravdu, alebo klamat v pocte mojich sexualnych partnerov. Totiz viem, ze na tuto temu raz pride a ja mu nechcem klamat lebo ho mam rada, ale pravda by ho asi zranila /bolo ich dost vela:(/ kedze on je uplne iny v tom to ako ja. Lenze sa bojim, ze ak ho oklamem tak to zisti napr. od mojich kamosiek, alebo on jedneho s ktorym som chodila a oni sa pooznaju. A keby zistil ze som ho oklamala, urcite by mi uz nikdy neveril :( tak co mam robit??? /ja mam 20 a on 19/
moze vediet pravdu? :(
tato tema je mozno trocha vo vzduchu ak je aspon jeden s partnerov panic alebo panna, podla mna vtedy sa touto temou ludia zaoberaju...
ale ak obaja nie su, tak ich to podla mna ani netrapi...
teba to teraz trapi preto, ze si ich mala mozno viac (len tak mimochodom by ma zaujimalo, kolko si ich mohla mat, ked to je az take strasne)a on nemal nikoho... ale kym on nebude naliehatr tak mu to nehovor...
Mate pravdu baby, ved ked mozete takto zit vy, ze to o sebe neviete, mozeme aj my :)) myslim ze aj keby sa pytal, po case na to zabudne a uz ho ta otazka ani nenapadne..
Naozaj by som nechcela, aby si o mne myslel nieco zle, na minulost zabudnem, vymazem. To cislo by ho len znechutilo,,
Ja som s mojím mužom už tridsať rokov a táto téma medzi nami nepadla ani raz. A nevidím ani dôvod,prečo by mala.
ja som s mojim snubencom dva apol roka a nebavili sme sa o pocte nasich sexualnzch partnerov, co koho do toho? je to tvoja minulost a kaydz, kto ma co i len trochu sudnosti a respektu, pochopi, ze sa ti v tom nema babrat a tato tema sa vzdy zahovori do stratena...
Mata ak ta tvoja minulost velmi tazi tak mozes urobit dve veci. Odpust sama sebe a popros toho hore nech ti tiez odpusti. Mne to pomohlo a nielen co sa tyka minulosti. Pochovaj co bolo pod hlkboku ciernu zem. Ja si myslim , ze ak je citlivy tak sa na minulost nebude pytat a mozem mu povedat , ze na to nechces ani pomysliet a on urcite nebude tlacit.Naozaj ti prajem peknu lasku a nepokaz si to. pa....a nebud smutna z toho co bolo vsetci robime chyby .........
Baby dakujem za rady, velmi mi to pomohlo.. urcite to neham tak.. mozno sa nakoniec ani nebude na to pytat a ja budem mat po probleme :) alebo sa z toho jak povedala musska "sarmantne" vyhovorim :)
Sajfina je to tu sice anonymne, ale po tom co som spoznala terajsieho priatela sa za to cislo aj trosku hanbim.. niektore tie "zazitky" by som radsej zmazala.. asi aj ty by si si o mne pomyslela svoje:(
fuu,to koľko si ich mala,keď sa mu to bojíš povedať?máš len 20,tak snáď to nie je také strašné,aby sa s tebou kvôli tomu rozišiel,ale tiež je pravda,že chlapi zvyknú hodnotiť ženu podľa počtu sexuálnych partnerov,takže by som si ešte rozmyslela,koľko mu poviem,že ich bolo=(...držím palce,nech vám to vydrží
muzi sa obcas pytaju,aj ked to nechcu vediet:)su odprirody sutazivi a sa sa mi stalo, ze sa ma pytali, ze ktory bol najlepsi, ktory bol ako "obdarovany", s ktorym som bola najspokojnesjsia, no nenormalne daco:)na take veci sa NEODPOVEDA:) je to ako keby som sa spytala, ktora mala najvacsie prsia:))a okrem toho, mala davka tajomnosti je pritazliva, ak vie muz o zene vsetko, tak nieje pre neho az taka zaujimava..
aj ja ti drzim palce, nech vam to vydrzi, hlavne mu davaj najavo,ze ho lubis, daj mu pocitit, ze je pre teba ovela vynimocnejsi,prave koli tomu, ze budes jeho prva a ze si ho preto vazis:) a jeho otazky nejak "sarmatne" vyhovor:))
hej, az teraz som pochopila v com baby mali pravdu-naco ho tym zatial zatazovat, kym netreba .... prajem vamnech vam to dlho vydrzi
quaky ano presne tak som to myslela.. poviem ak bude chciet, velmi chciet.. ale inak nie :)
teraz sa aj tak chcem venovat tomu co je a nie tomu co bolo.. len skoda, ze niektore veci sa uz nedaju vratit:(