Prosim poradte mi, ako si zvysujete svoje sebavedomie? Pravidelne cvicim, malujem sa, vzdelavam sa nex mam rozhlad atd. ale ja sa niekedy za seba hanbim.Ked som bola mala v skole som bola casto obetou srandy, len tak bez logickej priciny. Neskor bol na mna neprijemny starsi brat. Mam dobreho priatela a rodinu ale i tak sa za seba proste hanbim a neviem ani konkretne preco, neviem sa toho zbavit a brani mi to prezivat veci krajsie a stastnejsie. Dakujem za vase rady;)
nizke sebavedomie
no tak ja zasnem! to som necakala, ze tolko spolocneho budeme mat:-) no tak ja zrovna postavu modelky nemam,ale keby som nebola leniva, aj to sa da:-) teda od obezity mam nastastie dalekoooo:-) veru, ja som tiez velmi sebakriticka,az mi to niekedy vadi.ale tak to uz patri k mojej povahe.co sa len tazko zmeni...ako dlho si s priatelom?
ci nemozem uverit tomu, kolko mame spolocneho- aj ja mam 136 IQ!:*) a tiez ked ma priatel xvali tak mam pocit ze ja az taka super nie som, ze asi ma on ruzove okuliare z lasky:*) a tiez som nosila okuliare, teraz mam sosovky a vsetci mi vravia ze mam obrovske oci:*)postavu mam s mierami ako ma viacero uspesnzch modeliek:*)ano, potrebujeme psychologa alebo sa musime nejak same najst, zharmonizovat ale je to velmi tazke. Som strasne sebakriticka amam na seba vyssie, ovela vyssie naroky ako na ostatnych.
ja som tiez dost ovplivnitelna dnesnym svetom, dnesnou modou a tak.iq mam podla testu 136, takze sa da:-) lenze to s tym nema nic spolocne veru..vela ludi mi vravi, ze som pekna...no ked si to nemysli ja, tazko tomu uverit..dokonca eeste , ked mi priatel povie, ze som krasna, citim v tom ironiu, aj ked tam ziadna nie je.. asi potrebujeme psychologa..
22? ja mam 20 sme na tom dost podobne, aj mam tiez vecsi nos ale tiez sa za mnou chlapci obzeraju nastastie...Zboznujem modu a modne fotky mozno som zdeformovana aj tym? Stavim sa ze keby som videla tvoju fotku tak si pekna aurcite mas aj IQ,ale mam pocit ze ked raz mame tie rontgenove pocity od okolia tak to nepomaha:/
viem presne, o com hovoris:-( ja prezivam cosi podobne. teda aj zo mna si na zakladnej robili sradnu, bola som rysava, nosila som okuliare a este mam aj vacsi nos.nejako som to vzdy prezila, aj ked tazko.furt som plakavala preto:-( a pritom som dobre vychovana,slusna,ja som si z nikoho srandu nerobila..no asi to ostalo nejako vo mne,taky blok. aj teraz, uz ako vela chalanov sa za mnou obzera, aj ti , zo zakladky:-) mam 22r. ale stale si sebou nie som ista..presne a ten pohlad rontgenovy poznam tiez..je to smutne..
A ked sa na mna niektori ludia divaju mam taky rontgenovy pocit, ze ci im na mne nieco nesedi:/