ahoj, chcem sa opýtať, kto má skúsenosti s pestovaním TIBI, v akej nádobe pestujete,resp. držíte tento nápoj...musí byť hermetický uzáver, alebo stačí ked je na fľaši umelý uzáver....dakujem
TIBI nápoj
no a kolko si to uzivala ? Neviem ako na kazdeho vplyva tibi hubka , ale na to treba cas . Kazdy si myslí ze mu to pomoze za 5 minut dvanas .
Mam na predaj TIBI-napoj, jedna davka tj. 3 PL. 5 Eur Navod a popis poslem na poziadanie. Objednanie len na mail : timea@szm.sk
Bratislava
V jednom aj druhom sa vytvára kvasný proces.
Dafne - je tam dost velky rozdiel. vodne kristali sa zarabaju do cukrovej vody a podla mojho nazoru to nen iaz take chutne a liecive . Ja si myslim ze lepsie by bolo zaobstarat si mliecnu hubu na kefir . je to chutne a hlavne robi to zazraky ohladne liecenia chorob . Podla mojich skusensoti a mojich zaujemcov sa to da nazvat zazracnym Bozim darom an tejto zemi .
Tibi sú tzv. aj japonské alebo vodné kryštáliky. Tie sa pestujú vo vode, pridáva sa tam cukor a nejaké ovocie, najčastejšie hrozienka. Ma mliečny kefír sa používajú kefírové zrnká.
Tibi sa dáva do skleneného pohára, môže sa navrch položiť len malý tanierik, neodporúčala by so to hermeticky uzavrieť.
duro a aký je tam rozdiel, môžeš nám to vysvetliť ? chcela by som to začať pestovať...ale neviem ako na to....viem,že pri každej zásielke je aj návod,ale neviem naisto,či sa dá pestovať aj v umelej fľaši...a prípadne, ktorý je podľa teba lepší ? mliečny alebo vodný ?? dik