Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

SILIKONY UZ V 19-TICH??

Príspevok v téme: SILIKONY UZ V 19-TICH??
BarborkaC

Ahojte!!
v lete si chcem dat zvacsit prsia.Ale vazne netusim na ktorej klinike vedeli by ste mi nejaku odporucit?
Potom by som chcela vediet kolko to cca cele stoji a ci to dokazem utajit hlavne pred mojou konzervativnou babkou:)nechcem to povedat ani rodicom,najviac sa bojim toho ze po operacii budem rodinnou temou cislo 1.a o to vazne nestojim,kedze v rodine mame dvoch lekarov a dve sestricky a samych pubertakov:)
noo dalej by ma zaujimalo ci to velmi boli a ci potom ked sa to uzdravi budem moct hravat aspon rekreacne basket tenis...
dakujem pekne!!!:)

BarborkaC

dominique
ahoj ja som mega spokojna uplne najviac,sice nosim tu nechutnu podprdu ale zvladam.....mam kvapkovite 450ml,kedze som vyssia a vacsia
som strasne stastna ze ich mam...stalo to za tu bolest,ty ako?

Annabell

Na aku plastiku pŕs by som mala ísť keď mám veľé, ale nepevné a ovisnuté prsia?Veľmi by som ich chcela mať pevnejšie, také aby vyzerali pekne aj bez podprsenky. Veľmi mi to prekáža hlavne pri športe:(

dominique

heh, si sa nejako poponahlala..Az teraz som si vsimla, ze si uz po:)
tak gratulujem:))))
Ako si spokojna? Kolko mas ml?
Ja mam 325 ml, gulate implantaty...

dominique

Barborka, nemusis zakladat novu temu, tema silikonov existuje a tam sa o vsetkom bavime v "Silikonove prsia" tu na zdravie.sk

Ja mam 20 a som si pred mesiacom nechala zväcsit prsia:) A som nadmieru spokojna:)
Existuje viacero lekarov a stredisk.
Ja som si ich dala spravit v BB u Cervena v Novamede.
Stoji to okolo 2400€ a utajit to mozes. Len sa priprav na to, ze prvy mesiac budes musiet nosit stahovaciu podprsenku a stahovaci pas, ktory je pod vsetkym vidno, takze to ani oblecenim moc nezakryjes:(
Inak to az tak moc neboli, da sa to vydrzat a to som veeelmi citliva na bolest.
Doma to urcite povedz, ja som mala od mamy podporu a starala sa o mna po operacii. Je to urcite lepsie, ked mas niekoho, kto ta podpori.
A basket mozes hravat:) Nema to nijake obmedzenia:)

JakubKE

hasicka ty o com?vsak pise ze najskor nesuhlasila ale potom jej este pomohla,si nechapava ci ako si to mame vysvetlit??
a barborka silikony chlapom nevadia vacsine sa paci,baby co proti nim namietaju bud velke prsia maju alebo nemaju ziadne a tvaria sa ze im to vobec nevadi a ze su nad vecou,drzim palce moja frajerka ma tiez a sme spokojny,netlacil som ju chcela sama

BarborkaC

delphia ahooj:D no ano nakoniec som to aj s nasimi prediskutovala....sice mama namietala ale nakoniec to prijala a cez znamost mi vsetko dohodila....v chirmede som bola a su tak skveli videla som aj prace,ale nakoniec som dala na mamu a sla som do prahy a nelutujem sice boli problemy ale uz he vsetko ok:D