Uz nemam zmysel zivota :(

Príspevok v téme: Uz nemam zmysel zivota :(
pepina19

v poslednom case zistujem ze nemam preco zit.. nikto ma nema rad...nikto ma nepotesi... nemam lasku ktoru potrebujem mam 19 a nikdy som nemala chalana... mam malo kamaratov a aj to su len taki "kamarati" ....nic ma nebavi..nic sa mi nechce...ked sa nad niecim tesim tak aj tak to nevyjde vzdy ako by som chcela....ludia ma nemaju moc radi kvoly tomu ze nie som velmi komunikativna.....ze nepijem a nefajcim.. tak preto ma nechcu brat ako rovnocennu..... vsetko je na ho.... nemam zmysel zivota...je mi uz z toho vsetko zle....nemam sa uz preco TESIT A ZIT .....

pepina19

lenze ja mam svoje sny, aj som vzdy mala ale vsetko co si naplanujem alebo predstavujem co bude, ako sa mi bude dobre zit, kde pojdem tak nakoniec sa to aj tak nevyplni. cim so starsia tym tomu verim menej. mam 19, ked som mala 15 tak som s kamoskou si strasne verila ze po skole pojdeme spolu do ameriky, ze nam bude dobre... mala som 17, z toho sna som sa zobudila a mala som realnejsiu predstavu ze pojdem zit alebo pracovat niekde do europy, do nejakych teplych krajin ako je taliansko alebo spanielsku..mam 19 a vsetky tieto sny uz pre mna nic neznamenaju lebo citim ze aj tak sa tam nedostanem, nemam na to ani povahu a pochybujem ze sa to vobec niekedy vyplni

jucika

ahojte. chapem vas, ale mozno vam pomoze jedna rada: vsetky veci, ktore sa udeju maju 2 stranky:niekedy sa pozerame iba na negativne stranky zivota,skuste mat ciele a sny, ktore vas budu zivotom tahat dalej a mozno zistite, ze je tu aj nieco pozitivne. Hovori sa, ze co nas nezabije, to nas posilni.verte mi, presla som uz vselicim a boli situacie, ked som si povedala, ze to je koniec a uz nic viac nezvladnem atd.ale ved mate rodinu-vela ludi ju nema; mate kde byvat, mozete chodit do skoly, citat atd. nevzdavajte sa-hlavu hore, usmejte sa :-)

kvetinac

ahoj pepina.ja mam 18 a mozem ti teda povedat ze to ci ta ludia maju radi od toho ci pijes alebo fajcis vobec nezavisi.zivot tvoj je v tvojich rukach a si si strojcom svojho stastia...ked sa zacnes pozerat na svet krajsie a budes chciet budovat daco krajsie hned budes sa na svet divat inak...mozno si len dakedy nevieme važit malickosti co nam zivot dava.a tešit sa je vzdy preco:)a aj ked to nevyjde no co to ta ma posilnit a mas ist dalej,,,dakedy sa zda ze uz nevladzeme ,ale nakoniec ak vyhra nas optimizmus casom zistime ze ans to len posilnilo a ideme dalej...tak hlava hore a uzi si zivota naplne grady jak sa patri podla seba:)

misiacik

Mozno ti moc nepomozem, ale napisem, ze nie si jedina. Ja som sa uz 4x pokusil o samovrazdu a na 5x mi na to prisli rodicia. Mne sa tiez nechce zit a som sam a opusteny. Uz sa cca 9 mesiacov premaham zit pre svoju rodinu a dufam, ze bude mat aspon dobru karieru. Chcel by som sa zamestnat a mat svoj vlastny byt kde budem zit svoj zivot...
Zial zatial sa kazdy den premaham aby som vydrzal... Mam to tak pol na pol a ani sam neviem kolko vydrzim... Dnes som sa pohadal s mamou a vykricala mi, ze som nemmozny a ne ma nenavidi... Tak neviem nevidim to so mnou moc dobre.. pobudnem tu dokedy ma bude mat rodina rada a ak sa mi bude v praci darit.. Uvidim, zatial ma este nikam nezobrali... :((