zaujima ma to, lebo vzdy, ked sa prezliekam,alebo po sprche natieram telovym mliekom,tak ma nas kocur stale sleduje :-)
vnimaju zvierata ludsku nahotu?
teda, normalne sa az musim smiat, ked toto tu citam..a tie ocikane topanky:-))) super teda..asi ziarlia,ktovie... ja zboznujem macky, dokopy mame doma tri..a mam ich radsej ako psov..lebo tieto su viac pritulnejsie..no asi az privelmi:-))
nooo ja raz na stanovacke som sa prezliekala v stane a bol tam somnou psik a ja som dost hanbliva tak som mu povedala cezar nepozeraj sa hanbim sa a on vam normalne ze dal hlavicku pod spacak a az ked som mu povedala vyliezol spod neho :) dakedy mam pocit ze sa ludia prevteluju do zvierat...priatel ma psika ten sa vie urazit ked spravi nieco zle ma to svedomie a pride sa normalne ospravedlnit... a pri tom prezliekani a podobnych veciach sa divaju no iba psiky a ostatne zvieratka vedia :)
aj mne s muzom sa stalo ze sme uz skoro v tom najlepsom zbadali,ako kocur sedi a cumi na nas :-) so sexu uz potom nic nebolo,lebo sme sa este dobru pol hodinu museli chechtat,tak nam to prislo smiesne :-))) ale casto sa stava,ked sa pritulim s muzovi,tak sa ku nam tlaci a mnauka.co uz,je to nas ziarlivy domaci rozmaznany milacik :-)
hej, je to divne:)) ale su zlate tie zvierata..vediet tak na co asi myslia:) Moj sa zvykne z pomsty vycurat priatelovi do topanok, musim ich skryvat:))
jeej, to je zlate:-) no a nam raz urobil , nas nebohy kocuri to, ze my sme sa s priatelom bozkavali,dost vasnivo a ani sme si nevsimli,on normalne stale, predne labky oprete o gauc pri nas a cumel,doslova cumel:-)) tak nam to prislo smiesne...
myslim s priatelom:)
to je zlate:))) myslim,ze ho len zaujima co robis, podla mna to nevnimaju, aj ked v urcitych intimnych situaciach to tiez nemam rada. Tiez mam macku a stalo sa mi uz v istej citlivej situacii vyliezla na postel a zacala mnaucat, musela som prestat:))