Nechapem ale pri moceni ma pali hlavne ku koncu:( a teraz pre zmenu chodim skoro kazdych 5 min na toaletu! nerozumiem tomu Prosim SERIOZNE poradte
Palenie pri močení
typicky zapal
Ale rýchlo k doktorovi... pretože sa môže stať, že zachvíľu udeš cikať krva to je už veľmi zle..... šup, šup nech už si v čakárni!!!
Pri moceni ma pali hlavne ku koncu:( a teraz pre zmenu chodim skoro kazdych 5 min na toaletu!Prosim poradte
pi urologický čaj
ahoj kikuskaa, moze ist o zacinajuci zapal mocoveho mechura alebo mocovych ciest, pi vela vody, brusnocovy cas a poriadne s aobliekaj. Chod k doktorke nech ti urobi rozbor a podla toho ti da lieky.
Bez k lekarovi, dones mu prvy ranny moc, dostanes antibiotika na desat dni a modli sa nech to nemas chronicke...hotovo
ja som mala pred rokom z nicoho nic problem ze som casto cikala a malasom velmi zapachajuci moc...bola to nastastie len infekcia...preliecilo sa to liekmi
radim ti zajtra sa pobrat k lekarovi:
spravi ti testy mocu...a mne robil aj ultrazvuk ci nemam zapal oblieciek...
V pohode mam 19. Ale v zivote som nemala ziadny problem s nicim najvaznejsie bola u mna hnisava angina to bolo vsetko preto sa pytam vies. Prvy krat sa s tym stretavam. Ale dakujem pekne za vysvetlenie.
ako neuraz sa ale kolko mas rokov???
zapal mocovych ciest sa prejavuje:velmi castym mocenim, palenim, rezanim pri moceni...alebo velmi tazke mocenie...
A moze byt aj priznak ze casto chodim na toaletu?