Moj priateľ prišiel po dlhej dobe domov len na pár týždnou. Mali sme spolu sex skoro každy den asik 2 týždne niekedy to bolo s ochranou inokedy nie ale nikdy neejakuloval do mňa. Síce som dostala kramy ale boli slabšie ako inokedy mam veľký strach že som tehotná:( ...aké su príznaky tehotenstva? Možem byť tehotná pri prerušovanom pohlavnom styku? Prosím seriozne vážne mi poradte som zúfala.
Bojím sa?! som Tehotna?
a neviete mi niekto povedat ci to zenu aj boli ked je tehotna...a nevie o tom ..v tych zaciatkoch..ci nemoze stat bo ju boli vsetko tam dole ..
Zena ked ma menstruaciu neznamena ,ze nie je tehotna.Plno zien malo menstruaciu a popri tom boli tehotne...
Zena aj ked ma menzes moze byt tehotna,to nic neriesi.je plno zien co mali normalne menzes a casom zistili,ze cakaju miminko...
Kedy je najlepsie si spravit Tehotensky test? kolko dni po pohlavnom styku ? ked mam menstuaciu este daleko? a kedy je najlepsie si ho spravit ?
snazim sa nepanikarit si pripadam ako pubertiak..takze ak nebudem tak mi nemoze v ziadnom pripade vyst pozitivny? no len neviem ci to moze byt z omeskanej ale tmavnu mi prsniky co ma dost strasi
do 300? Ved uz tie lepsie testy stoja okolo 150:-) Ak ste pouzili ochranu tak neviem co sa stresujes, podla mna ti to meska aj z toho. Test ti moze vyjst zle iba ak vyde ze je negativny, nemoze vyjst ze je pozitivny a pritom nebudes tehotna. Chod si ho kupit,a ked nechces test objednaj s aku gynekologovi na krvne testy a ma spokoj,ale najlepsie je obycajny a uvidis. Ale ak pises ze ste mali ochranu tak nepanikar!
a aky je asi najlepsi teh.test do nejakých 300 korun?
ano ale co ak vide negativny a bduem anozaj tehotna? alebo naopak..
Tak si kup bejby test a mas pokoj
ved prave mavam rpavidelnu menstruaciu a snazims a nestresovat a asi si ho zajtra pojdem aj kupit..no snad nebudem tehotna lebo toby zle doapdlo a pouzili sme aj ochranu len neuzivam ziadne tabletky a ani po pohl.styku som si nic nedavala