pomoze mi niekto, kto ma skusesnot s umelou vyzivou pre babatka? Moj mazel je alergik a momentalne prechadzame na umelu vyzivu u nasho babtka. Poradi mi niekto ohladom toho, ci existuje specialna vyziva proti alergiam?Citala som nieco, ze HA formula je nejak specialna, ale chcela by som poradit od niekoho skusenejsieho.
da sa ochranit dieta pred alergiou?
Neviem ci je to jedlom a vzduchom :O) podla mna je to dedicne,ja aby som ochranila svoje malinke,davala som mu Bebu Ha, ktoru mi doporucilo vela kamaratiek mamiciek. znizuje totiz riziko vyskytu alergii o vasich babetiek. S inymi skusenosti nemam.
každí si myslí, že alergia je spôsobená, že neboli v detstve kojené. zoberte si to z ineho pohľadu, naše babky, mamy a pod. nemali žiadne alergie. Čo tak zamyslieť sa nad tým, čo všetko je v potravinách a aký vzduch dýchame. A čo sa z tých podnikoch vlastne vypúšťa.Zrejme z toho su tie alergie.
neviem, či je to všetko pravda. Ja som syna dojčila rok aj dva mesiace a je alergik a má zníženú imunitu. Počas škôlky bol každý mesiac chorý. Možno bez dôjčenia by to bolo ešte horšie? To si neviem predstaviť.
usiko mas pravdu,je to tak,cim dlhsie dojcis, je to lepsie!ale je pravdou,ze niektore maminy nemaju ine vychodisko. moja sestra prestala uz v druhom mesiaci nie,zeby nechcela ba naoapk. Babatko nechcelo,aj ked robila co robila. Viem ze kupovala nieco od Nestle. spytam sa jej co to bolo a zajtra este napisem :O)
ja som zase pocula, ze cim dlhsie dojcis, tym je mensia pravdepodobnost, ze dieta bude mat nejake alergie, pretoze maters. mliekom mu davas dobry imunitny zaklad......ja som bola dojcena len slabych 4 mesiacov a mam alergie na hadam vsetko....