Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa zmierit s rozchodom?

ShaulaThalit

Nemam kamosky, a take veci ako diskoteky a pod. su mi viac ako na mile vzdialene.
Ale prave sa chystam na chvilku so psom von, nech mi vyfucia zle myslienky z hlavy.

sign

Shaula,chod s kamaratmi na koncert,disko alebo party hocico co mas rada pusti si hudbu a rob hocijake blbosti.Prvy tyzden bude kriticky potom to bude fajn.

usiko

co ja viem, ja ked som sa rozisla s chalanom, tak som si par dni poplakala, a potom pomaha, ked si spomenies na vsetky zle veci, co ti robil, na jeho chyby a pehresky, na to, ako ta vytacal, nastvyl a co vsetko ti na nom nesedelo....a potom dospejes k usudku, ze ako dobre sa stalo.....

neboj, caka na tena niekto lepsi....vzdy to tak je......pretoze sa ucime na vlastnych chybach a uz si vyberies lepsie.....

ShaulaThalit

Ale niee, to nesmies tak brat, ze su hrozni. Nie su. Ani zeny nie su, nikto nie je hrozny. Je to len o spravnom pochopeni, o komunikacii a bla bla bla.
A KOMUNIKACIA je to najvacsie nepochopenie na svete!

piskotka14

Ja som sa rozisla pred asi dva mesiacmi s chalanom, ktoreho som lubila, vazila si ho, dala by som mu vsetko, bol taky ukazkovy typ chlapa, ktory je staly. neskor vysvitlo ze taky vobec nie je, a hral sa len na niekoho dokonaleho. popri mne flirtoval este s dalsimi babami.a nechcem radsej vediet co robil na pokeci a inde. takych chlapov sa treba len vyvarovat a netreba hned kazdemu verit.

ShaulaThalit

A este jedna otazka. Nezalozime spolok, ze: Nestastna laska s.r.o. alebo Ja nie som Boh, aby som odpustal? :D :D :D Vsetci ste rovnaki, len zdrhnete, ked vas najviac potrebujeme, my zeny!

ShaulaThalit

To je na dlhooo. Prave pocuvam Placebo, Brick Shithouse. Uplen uzasna skladba, taka ze mam chut porozbijat vsetko co vidim :D
Pocuj, a tebe sa ulavilo tym rozchodom? A ako to pokracovalo? Co bolo dovodom, ze ste sa rozisli, teda asi ona s tebou, nie?
Aaaa, prave mi hra dalsia taka doba, You Don´t Care About Us...Juhuuu

langworthy

a co sa ti stalo?inak dost pomaha praca.stale sa hybat,nemysliet na zle veci.pusti si hudbu veselu rytmicku chod s kamoskami von,pozri si telku,fitko...a tak dalej

ShaulaThalit

Langworthy: ked ja ani sama neviem ci sa ma to tyka alebo netyka. Ale mas pravdu, cas vsetko ukaze. A potom sa uvidi, co bude. Asi bude lepsie, ked sa zmierim so skutocnostou, ze kazdeho odpudzujem, lebo som uprimne povedane, samodestruktivna mogorka so sklonmi k hypertenzii......
Celu noc som nariekala jak taky debil, pritom mi to za to nestoji. Asi aj v tomto ti dam za pravdu. No nic, idem sa vygulat do snehu. Ked ta este nieco mudre napadne, napis, ja to mam zapnute stale.

langworthy

cauko shaula. Chces radu pre seba ako sa zmierit s rozchodom? Alebo si jedna z tych,co chcu vediet viac?
Rozchod vo vaznom vztahu je tazky,ale musis si uvedomit ze aj rozchod ma svoje pozitivne stranky.
Mal som 6rocny vztah,chcel som si s nou zalozit rodinu,ozenit sa a prisiel den kedy bol vsetkemu koniec.Citil som sa ako ten najposlednejsi odkopnuty chudak.Postavil som sa po par tyzdnoch na nohy a fungujem.Myslim si ze to bolo to najlepsie co ma mohlo stretnut lebo tymto mi ta dotycna osoba ukazala ze ma nie je hodna a ja viem ze ma vsetk oeste len caka.
prve dni,mozno tyzdne bolia.to prejde a bude vsetko dobre.cas je na vsetko ten naj naj naj liek