Zlte oci

WTWT

Niekedy to kolise aj ja to tak mam. Ale v dnesnej dobe, ze na to vobec nic nieje?? Chapem ked sa to neda znizi tak sa neda ale nepaci sa mi, ze jedine vysvetlenie je vzdy len ,, to je v poriadku nic to neznamena a nieje to nebezpecne, ste v poriadku.´´ ale je to naozaj vyrazny esteticky problem, ludia sa ma vzdy pytali co mi je :-/ pomohla mi antikoncepcia. no nikdy viac by som ju uz nevzala po jej vysadeni mam vela problemov.

RNG

Bilirubin sa z tele vylucuje cez moc(tmavy moc) a cez pecen pomocou zlci.
Zialbohu znacna cast zlci sa reabsorbuje. Na to aby sa vylucovalo viac zlci treba brat protokol dr Berksona
a aby sa zlc menej reabsorbovala spat do krvi treba ju nasiaknut do mikrovlaknin(psylium pektiny, arabinogalaktany)a vyniest von zo stolicou.
Protokol dr Berksona zaroven aj nielen cisti, ale aj regeneruje pecen z roznych poskodeni, od toxinov az po viralne a ine mikrobialne poskodenia.

juryy

ludia ja mam tieš žlte očne bielka niekedy som cely žlty :/ dost ma to trapy mam tieš zvišeny bilirubin ale mam to dedične po mame ta to ma tieš a uš sa mi to viliečit neda :/ ono to zdraviu neškodi aspon to hovori doktorka ale určite to poznate ti čo tim trpite že je velmi neprijemne ked sa vas nedo vipituje prečo mate žlte oči čo maš žltačku a podobne veci :( ak by sa to dalo neak aspon stlmit nech niesu tak žlte prosim dajte mi vedet dakujem moc :) prosim ak ma nedo neake dobre rady napište na moj e-mail :) ešte raz dakujem :)

Kasio

Taktiež mám problém zo žltými bielkami...bol som s tým u doktorky a povedala mi to, čo ste tu už viacerý spomínali, že je to zvýšený bilirubín...v spolupráci z doktorkou som konečne zistil z čoho to mám :)Mávam žlté bielka vždy keď držím hladovky...preto mi doktorka odporučila diétne sa stravovať a jesť málo ale často...myslím, že mi to pomáha :) očné bielka mám znovu pekné biele:) a tak sa mi to páči :)

drobček :P

Prosím Vás nedávno som bola u doktorky gastroenterologičky a povedala mi ,že mám zvýšený bilirubín...a preto mám žltkasté očné bielka....poradťe mi čo mám robiť aby som ich mala opäť biele....ak sa niečo vôbec dá robiť....dˇakujeeem

kelt

jedná sa o gilbertov syndróm. Nič vážne ale spôsobuje zvýšený bilirubín. Pozri diskusiu na doktorka.cz - gilbert syndróm

kelt

jedná sa o gilbertov syndróm. Nič vážne ale spôsobuje zvýšený bilirubín. Pozri diskusiu na doktorka.cz - gilbert syndróm

jozko8998

Ahojte, aj ja mam zlte ocne bielka, velmi sa bojim od lekárov ze co mi povedia. da sa to zistit aj iným sposobom ze od coho to mam? staci odber krvi?