Neviete prosím, aké ochorenie sa skrýva za popraskanými kútikmi úst? Mávam ich často, teraz ma tráúia užtretí týždeň, dávala som si na to hojivý zázrak z Oriflamu, teraz beriem mastičku odkožného a nič.Imunitu mám zníženú.
Popraskane kutiky ust
balzam na kutik... to klasicky balzam na pery - to len aby sa ten prasok tam udrzal..
ja som sa vdaka roaccuatanu nemohla zbavit aj mesiac kutikov, na oboch stranach plus k tomu este suche pery, rano byvalo nieco strasne.. staci ist do lekarne, pytat si vitamin B na kutiky a doma si ho v miske podrv na uplne jemny prasok, teda jednu tabletku. daj si balzam na kutik, vklep si prstom trosku prasku... neboj, je zlty.. toto sprav viackrat za den a za dva dni nemas nic.. ja som sa ho nemohla zbavit ani mastickou od kozneho..
mogena, prepáč, ja nie som z tých prispievateľov, čo sa navážajú do ostatných bez príčin... len ma napadlo, že tu chodí toľko ľudí, čo sa sprchujú 2x do týždňa, takže by sa na to určite niekto chytil... prepáč, fakt som to tak nemyslela /shy/ aha takže maz... a na čo je to ešte dobré? /poznáš Audi spray ? / máme ho doma, má čistiť uši, len sa mi to nejako nezdá...
To niesu spinave usi! Som cistotna, som lekarka a ver mi neexistuje nic lepsie ako vlasna mast z usi, nik nepovedal, ze si ich nemas umyvat, nepouzijes dva dni vatovu tycinku na usi aj tak je to skodliva, ak by si to nevedel!!!!!!!!!!
Nerozumiem naco reagujes ked sa nevyznas!!!!!!!!!!!
spinave usi 4ever :D neumyvajme sa aby sme mali zdrave kutiky:)
Ahoj!
Nic si nekupuj, jednoducho pouzi "mast" z ucha!!! Je to 100% vysledok! Kutiky sa ti zahoja ani nebudes vediet kedy.
Moze to byt aj nedostatkom vitaminu B. Kup si riboflavin (vitamin B2, ktory pomaha pri tychto problemoch) stoji cca 25-30 SK/ 1 euro :) Mne to pomohlo.
anjika, nemusi ti smrdiet z pusy pri plesni....otvor usta a pozri sa na boky jazyka, alebo na usta po stranach , ci tam nemas take male , akoby mapy, take biele fliaciky, ak ano, je to plesen....
no plesen- ale mne nesmrdí z úst a pri plesni by malo.... dúfam, že to nie je príznak celiakie
B vitamin v tabletach? ako Bkomplex? a co prirodny v strave? kde sa nachadza?