kolko trva kym sa spravite pri...

Príspevok v téme: kolko trva kym sa spravite pri...
nikusenkaa

viem ze stale dookola sa to tu omiela ale baby kolko casu potrebjete kym sa spravite ked vas chalan robi jazykom? a chalanom kolko trva ked mu to robite ? ten moj sa snazil... ale uz ho to asi po 10 min nebavilo..a som z toho nestastna lebo ja si pripadam divne ked sa nemozem spravit aj ked mi to robi naozaj dobre len to by mu trvalo asi polhodinu (aj to sa bojim) kym by sa mu to podarilo a velmi som z toho nestastna ani antikoncepciu zatial neberiem

Plysiak

podla toho ako je nazhavena... ale robili sme to len v 69ne a to som moc nevnimal cas, ale bolo to do pol hodiny.... ale poviem ze potom dalsie 3 som si necitil jazyk :D:D:D

rebekka

no u mna to tiez trva asi 20 minut...ked som velmi vzrusena tak 10 :)..ale v pohode,ten moj mi to robi rad,takze nevidim problem :)..ty sa tiez nemusis hanbit,ked ta lubi,tak ti to bude robit aj pol hodiny...a po case sa naucite ze co ma kto rad a ako to bude lepsie :)

mandyy

Ked som fest vzrusena, hlavne ked to dlhsie nemame- tj.2 dni:DDD- tak 5 minut.. ale chudacik niekedy sa musi snazit aj tych dvadsat, ale vitazstvo ma zarucene(:

anoano

chce to viac praxe..zrejme nie je vzdy na tom spravnom mieste..dolezite je tiez tempo..taktiez je dobre vydrzat a nedavat pauzy..osobne som zazil v zaciatkoch aj 3 hodiny a napriek tomu nic..teraz sa povazujem za majstra ale chce to veru trening

danuska123

10 minut ? taaaaak ako to je divne ze ho to nebavi po 15 tich minutach .. mnee to trva taaak 15 minut :D mozno viac... hm:D