dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš
kulturistky
...nekýchol?
tiež mi je z toho naprd, asi to bude len móda, vieš čo budeme piť, keď sme už všetko skúsili- nové kombinácie, inak absinth-raz som mal, to je iná divočina a ten hnedý origoš, nie zelený
Ano, ako sme už spomínali, biliard/snooker po kine = záruka dokonalého večera
Vieš flirtovať,predsa celý čas flirtujeme...To sú tie naše opisy čo by bolo keby, Vendi a tak...Alebo popis pomoci v sprche...To je neuveriteľne pekný smeč...
tú kávu tú si dakde dáme určite
to si Ťa predstavím a rozviniem ju aj ďalej
snookerový stôl je veľmi veľký oproti biliardovému a ty v snahe zahrať dobrý strk, nebudeš môcť dobre dosiahnuť na bielu, tak zdvihneš jednu nôžku, D-ečka opreš o zelený zamat, nohy mierne rozkročené, bruško bude zakrývať jamku stola a spýtaš sa či ti nepomôžem zahrať úder, ja ti potom chytím pravú rúčku odzadu a aby som dosiahol na tvoju ľavú budem sa musieť o teba úplne prilepiť, teda tvoja naj poloha, jedna ruka moja je voľná tam hore, druhá pod stolom, zozadu, len tvoje pramene nezbedných vlasov budú otupovať moje nosné dierky a budem mať čo robiť, aby som...
teraz som si spomenula,chcela som sa ťa opýtať prečo sa pije red bull s alkoholom - napr. vodkou...Čo to má akože robiť? Nedávno som pila WAR - vodka+absint+red bull, no po prvom sme boli všetci kamaráti a po druhom už to bola divoká zábava a po 3 sa to začalo zvrhávať, lenže mi potom nebolo dobre...Mala som čo robiť, aby som negrcala...
Nie mne nezávidia, pretože tak ako bolo v horoskope som povrchná...Vždy som len s niekým na okamih,pomôžem, poteším a idem ďalej...Nie je priestor na závisť,ale ani na ocenenie...
mám milión chutí ti sem napísať,že ťa ľúbim, ale nie je to pravda,v tom zmysle,že nie si reálny a nemá to šancu, ale pravdou je, že zbožňujem si s tebou písať a veľmi by som chcela mať možnosť sa s tebou minimálne stretnúť...
Tak sa mi na tom divokom západe zatiaľ drž, nech sa ti darí a posielam ti milióny bozkov všade a v sobotu si pri snookeri nezabudni predstaviť, ako sa oproti tebe skláňam ku stolu s tágom,ty máš dokonalý výhľad na moje krásne tvarované Déčka v ešte krajšom výstrihu,ako sa na teba spýtavošibalsky usmejem a vzápätí zamračím na bielu guľu v zúfalej snahe o dobrý štich a pritom mi padne pár neposlušných prameňov do tváre a ty budeš mať čo robiť aby si...
myslíš, že takto to urobiť, lebo mi nepripadá, že viem flirtovať, len hovorím čo ma napadne ako prvé a potom sa nejak zvláštne kontrolujem
keď som sem začal písať, bolo to iné, keď sme si začali písať bolo to v princípe to isté, len už opatrnejšie, myslím
máš neuveriteľnú vlastnosť povedať a podať ľudom to čo chceš ty sama, ale tak že si myslia že to oni sú pánmi situácie a ešte im aj zdvihneš totálne sebavedomie-preto ťa milujú a niektorý aj asi nenávidia, lebo ti len závidia