potrebujem poradit, mam priatela s ktorim som sa este nemilovala, uz sa mu to zda nejake divne, pretoze nevie ze som este panna, no a ja som mu to vyhovorila a nedokazem sa mu priznat. Myslite, ze pride na to? poradte mi nejaku fintu, aby si to nevsimol. (ja 24)
chlapy poradte
hej ľudia sú veľmi podrazácky, preto jej radím nech klame a vyhne sa trapasu tohto tipu, lebo ostatné možné trapasy jej spôsobia určite menšie zlo, skôr srandu
Technécium - zrejme to bola riadna hlupaňa,ktorej si nesedel z nejakého úplne iného dôvodu,zrejme mala s teba komplexy a tak ako dôvod rozchodu využila práve to najcitlivejšie,aby si ty vyzeral ako neschopný mať vzťah a nie ona. Pre nikolpd: Ak mám niekoho rada a priťahuje ma,je total jedno či je skúsený alebo neskúsený.Ak máš s ním výborný vzťah a rozumiete si,určite všetko pochopí a nebude ti robiť zle
ja neviem.. mozno ak ona to robila od 15.. ja neviem .. s niektorymi sa neda o tom ani rozpravat.. ja neviem mozno som prilis otvoreny, mozno sa o tom rozpravam rad, a mozno by som nemal az tak doverovat ludom ako doverujem... :( ale uz som taky no.. sex pre mna nie je tabu, nieco zakazane o com sa nesmie rozpravat.. a este jedna vec, kazdeho beriem podla toho aky je a nie podla toho ako vyzera alebo.. mozno .. ja neviem..
hej, hovorím z vlastnej skúsenosti ja som mal 26 a povedal som jej, že som panic a ona si potom robila so mňa prdel keď sme sa rozišli a vlastne aj kvôli tomu a ver, že to nie je 2 krát príjemné, takže klamať, a plyšiak ja tiež neviem prečo
Nikol, ja mam tiez taky problem. Ja mam 25 a tiez som panna. Mam starsieho priatela a tiez sa mu to bojim povedat. Bojim sa, ze ma vysmeje, alebo bude na mna divne pozerat. On mozno ocakava skusenu zenu a neviem ci sa mu bude chciet zaoberat s nejakou neskusenou. Ale ak mu to nepoviem, obavam sa nejakeho trapasu, ak uz na to pride.
zostan sama sebou...
jednoznačne treba klamať, ak mu povieš pravdu a rozídete sa bude si z teba potom robiť srandu, klamať
Zabudla som -aj keď mu nepovieš,že si panna,tak mu ale určite povedz,že nemáš veľa skúseností,aby ste neboli obaja sklamaní
Ja som chalanovi, s ktorým som sa prvýkrát milovala povedala, že som ešte panna pred tým než k tomu došlo (19).No a keďze som po styku nekrvácala(asi presne kvôli masturbácii), tak ma to hovädo vysmialo,že nie som nijaká panna. Kašli na vec, nerob si stresy, prvý sex nie je o praskaní panenských blán. A to že budeš neohrabaná alebo čo,tak to aj tak príde s cvikom.Najkrajší sex je vtedy,keď sa s partnerom zosúladíte,keď už sa nejaký ten čas poznáte a viete čo komu robí dobre a až tak prichádza posteľná fantázia. Väčšinou aj keď sa stretnú dvaja skúsení v sexe,tak ten ozaj prvý styk nezvykne byť nejaký super,pretože zo začiatku naozaj nemáš odkiaľ vedieť čo ten druhý chce...Ešte raz,nestresuj sa,podľa mňa na veci nič nemení,keď mu to nepovieš