Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Opať HAK ale teraz otazka.. Aky?

Príspevok v téme: Opať HAK ale teraz otazka.. Aky?
Plysiak

Ahojte, dievca chce zacat brat antikoncepcne tabletky, ale nevie ake, boji sa ze priberie alebo vyschne.. dost casto sa to stava, preto som zalozil tuto temu, bude tu obsirnejsia odpoved aj co sa tyka genov

Preto poprosim uviest:
1.nazov HAK
2.svoju vahu pred zacatim
3.svoju vahu teraz
vaha je velmi dolezita lebo "tlstejsie" dievcata, ospravedlnujem sa ak som dakoho urazil ale je to bezne, priberaju omnoho rychlejsie pri niecom takomto..

Plysiak

jasne chapem ta, ale ono to chodi tak ze ked prides za gynekologom tak on ti povie uzyvaj toto a kazdy ma to svoje vytipovane, ale ked sa ho spytas na viacero antikoncepcii, presnejsie jeden druh viacero vyrobcov, tak ti povie ktora je v com dobra alebo ktoru a preco nie, ale skoda ze to tak nefunguje ze prides k nemu a on ti nepredstavi uplne vsetky a nepovie ti ktoru ano ktoru nie, pri ktorej su ake rizika, to hovori iba ak je dievca moc zvedave, a nie ked tam pride ze dajte mi dake "tabletky".. podla mna nase zdravotnictvo taketo nie je a ani nebude.. iny su sukromnici.. to ano, ale.. tam je to drahsie no.. alebo uz sa daco zmenilo? je to tak? popr bolo to tak?? ja som otvoreny vsetkym postrehom

ella

pocuj plysiak, nic v zlom ale ty si nejaky mudry..ved ty tu nic nevyriesis, tvoja baba musi ist najprv ku gynekologicke a ta jej poradi so vsetkym, urobi krvne odbery a pod...ja som brala Novynette a vaha pred 50, vaha po 52 ale to neznamena ze ta antikoncepcia bude dobra aj pre tvoju frajerku..pred zacatim uzivania HAK treba zvazit aj ine faktory a nielen to ci zena priberie alebo nie,to je to najmenej pri kope pozitiv ktore uzivanie HAK prinasa (sex bez kondomu, ziadne menstruacne bolesti atd.)no treba si uvedomit aj negativa, ktore so sebou HAK prinasaju, mne napriklad po 3 rokoch uzivania zistili zvysene riziko trombozy, ktore je sposobene prave uzivanim hormonov...takze tak, nechcela som ta poucovat, len sa mi zdalo trochu malicherne rozoberat ktora HAK je lepsia iba podla toho ci sa od nej pribera alebo nie..inac je velmi mile ze sa zaujimas aj o tieto veci :)

Plysiak

ano holky, ja viem ze to zalezi od genov, a aj od druhu obezity, proste od toho ako holka pribera normalne ked sa "lubi najest" preto by som poprosil vasu VAHU aspon zhruba... bo takto jej moc nepomozem.. A MOZETE PISAT AJ VEDLASIE PRICINY co vam to sposobilo, ci ste nemali problemy a tak..

noemi123

Ja beriem Chloe a postupne som pribrala... predtym som mala vahu do 46-47 a to bolo dost biedne a vaha sa mi upravila na taku akurat k mojej postave a vyske, ale teraz som priprala nejak viac, ale podla mna je to kvoli tym sviatkom:)) a urcite chodte ku gyn. ona vam poradi najlepsie aj ked nezaruci priberanie a chudnutie... :))

maja2812

ja som začala brat Lyndinete 30 a vôbec som nepribrala ani neschudla, len som si všimla že už nejem tak ako predtym. aj kamaratka ktora to bere vravi že neje tak vela ale zase jedna holka pribrala z toho takže to zaleži len od genov :) ale najlepšie bude ked pôjde ku gynekologičke ta jej poradi, vyberie tie spravne :)