Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Platonicka nevera ?

Príspevok v téme: Platonicka nevera ?
vierka33

Ludia,co vravite na to,ze muzovi po 10rokoch najdete sms typu-"cau zlatko,tak ako som sa ti vcera pacila?"tak odpisala som,ze celkom ano.A ona,ze mozme sa stretnut este.Pytala som sa muza co to je ako.On,ze joj,nic sa neboj,keby si ju videla...taka skrata. - zhnusil sa mi a od vtedy sa na vlastneho muza divam ako na chudaka.Vraj si len pislali a on ju odviezol domov z akcie/17r studentka/-doma zena s dvoma malymi detmi-to ako ja.No nie sme my zeny jebnuteee? Bezhlavo sa zamilujeme,starame sa o detske zadky a manzelove brucha a oni si robia prcu? Chlapi, hlaste sa, nema nejaky slobodny chut na flirtik?? :-) vsak coby nie so mnou,o nic nejde.

elvira

Technecium-ty muzsky prd jeden.Si predstav ze tvoja kocka ma v mobile sms od krasneho 17r stihleho mladika obdivnu smsku.Uz vidim tvoju jesitnu tolerantu reakciu, ty zmrde.

technécium

tu rozoberáte úplne jasné veci- znudený starší pán pri inžinierke so začínajúcou celutitídou a verzus mladé pekné chudučké a naivné dievčatko a už ju hneď odpisujete, možno bude doktorka, no čo asi chce-vedomosti to asi nebudú.
tak si teda poďme zaflirtovať aby boli všetci zúčastnený spokojný

elvira

Tubicka25-skôr ti pristane ty trubka!Krava a kur...a si! Ale ja vravim,ze na kazdeho raz dôjde-aj na teba,ty rohozka jedna.Tvoje mlade telo zostarne a z teba sa stane nenavistna a ziarliva zena,ktora sama vie,coho je schopna hlupa 17tka.Comu ta to rodicia ucili? A vlastne,nie sama si na vine,aj ti chudaci bruchati plesati jesitovia,co si myslia,ze 17tka s nimi chrape pre ich krasne oci :-))) aj jaj hlupost luskaaaaa.

Plysiak

trubicka25 neviem ci by sa sem hodilo "ty chudera".. po vyroku " Ako hovorim muzi su ako dalsie slabucke ufrflane deticky o ktore sa vecne treba starat a kojit ich- takpovediac davat im sex. " by som s tebou sex nemal ani keby na tom zalezalo vyhnynutie ludstva.. sa uz konecne spamataj, niekoho si najdi a bud s nim stastna.. nie to co pisem ja su kraviny ale zamysli sa nad svojimi myslienkami...

"PS- v sedemnastich som mala svojho prveho on mal 38" - toto myslim vravi za vsetko.. asi si take "polahsie" dievca inym slovom "kurva" nie??? ides iba po zenacoch.. som zvedavy keby si sa naozaj zalubila, naozaj a verila by si mu a on by stretol taku ako si ty a podjebal ta a este by ti aj klamal ze ako by si reagovala ty... je mi ta luto.....

vierka33

Trubicka25-dakujem za radu vecnej milenky zenatych muzov.Je mi luto,ze si nezazila prekrasnu studentsku lasku premenenu v manzelsku obdarenu krasnymi zdravymi detmi.Ja som to vsetko zazila,svojho manzela milujem,ale prave preto ho nebudem nasilu drzat pri mojej sukni,ak to on citi inac.Ak sa zamiluje do mladej-poprajem mu krasny zivot a podakujem za chvile prezite s nim v mladosti.A kazdy pojde svojou cestou...Ak si muz nevazi to,co prenho zena robila a robi,nezasluzi si ju.To je moj nazor. A ty si najdi uz slobodneho alebo rozvedeneho,preco vlastne chodis so zenacmi?vydrzuju ta?to ti nevadi,ze si ta druha,ktoru su nevezme,len ta pouzije?

trubicka25

PS- v sedemnastich som mala svojho prveho on mal 38 a trvalo to rok a nieco, nenechaj si vziat manzela nejakou chuderou co za to nestoji(: ja som samozrejme po tych rokoch prisla na to ze vlastne nestoja tí ženatí za to, ale vieš predstavim si ako v tejto chvili tam niekde vonku stojí tá 17-ročná a ked má také idei ako ja vtedy - ze manzelik opusti deticky a zenusku a bude len so mnou naveky, no proste to ta musi boliet to viem naisto, ale zapri sa hoci sa ti nechce, nenechaj tu radost tomu dievcatu. Odo mna to asi vyznie hlupo, ale od koho ineho by to bolo lepsie?

trubicka25

To co za hluposti si tu natrepal plysiak? Boze to sa neda za tebou citas co si nevymyslas. No vierka, mam skusenosti so styrmi zenatymi, dvaja z nich to bolo take - ze ma len bolela hlava ako casto spominali zenu ze im neda tie voloviny o tom ako sa mu nevenuje dostatocne. Tí dalsi no hlavne ten posledny, lebo teraz mam konecne staly vztah, bol len o sexe- co som chcela od zaciatku, lebo tí predosly boli do mna paf a to mi zacalo liezt potom na nervy lebo si zacali narokovat. To som nikdy nepochopila, ze mali taku drzost. Narokuju si a doma maju zenu a deti? Casto sa mi stazovali tí dvaja ze sa ich zenusky staraju o deti a im sa nevenuju, takze laskavo -teraz je to len na tebe, nezanevri nanho a staraj sa viac onho, kde chodi co robi, kam sa tula a ze chces sex sex sex, a hlavne s ochranou ked nechces mat dalsie dieta ktore by ta obralo o moznost byt s nim. Ako hovorim muzi su ako dalsie slabucke ufrflane deticky o ktore sa vecne treba starat a kojit ich- takpovediac davat im sex. Takze to je najhorsie co moze byt, nechat teraz dalsi tah na neho. Viem ze sa ti do toho nechce a odo mna je to rada ze az, ze? Ale nechcem ti zle a ako rozumna zena musis na to prist sama.

evina

Drahy Plysiak-necitim,zeby som sa povysovala-to je len tvoj mylny pocit.Ja som reagovala na prispevok Jana,ktoreho prispevok sa podobal simpanzovemu pudovemu konaniu:-)a ten plural patri jemu podobnym muzom-tak,ak k nim nepatris,tak sa medzi nich dobrovolne nerad.A neboj-som uplne normalna holka studentka,ktora ma velmi dobreho chlapca a lubi ho.Mojim problemom je len otvorenost,ktora drazdi,s tym mam problemy,to je fakt.:-)Nedavam vs.muzov do jedneho vreca-ale vacsina muzov v mojom okoli vratane profakov-muzov-sa sprava akoby ozaj mysleli penisom,tak prepac,ak ta to uraza.Aj zeny sme vselijake,to je fakt-ja som reagovala na Jana.Vierke poradim len otvorenost-muzovi povedz ako ta to ranilo a ci by sa jemu pacilo kebyze si si vypisovala s chlapikom co ta niekde len akoze odviezol a potom sa pytal,ci sa ti pacil - chcem vidiet tu reakciu muza :-))))) Pana jesitneho.Moj chalan hovori,ze nikdy by nerobil to,co by mi ublizilo alebo ma ranilo.Tak asi takto to citim aj ja.pa vela zdaru vierka.

Plysiak

evina, prosim ta pozri sa najskor na seba hej? vy zeny tiez nie ste bohyne... nemam na teba slov.. preco odsudzujes muzov?? preco sa povysujes uplne na vrch? nerob sa niekym kym nie si.. obaja vieme ze si len panovacne dievca ktore berie muzov ze su dobry iba na to aby nevyhinuli zeny.. ale tak to nie je... prosim ta uvedom sa lebo si urobis v tvojom okoli nielen vela nepriatelov ale aj vela nepriateliek.. po case ta aj kamaratky budu opustat, ale nepriznas si ze to je koli tomu lebo si pysna, a pycha ti nedovoli divat sa na vsetko okrem teba realne.. ja len tolko drzim palce, dufam ze sa z teba stane normalna holka, myslim ze je to iba nejaky druh zakomplexovanosti.. skus psychologa.. ale asi ta na to nenahovorim lebo ty si ta naj a nikto iny ti nema co hovorit.. a kiez by vsetky boli ako ty, ale tak to nie je :( iba to vyskusaj.. za skusku nic nedas ... drzim palce :) viem ze som ta hlboko urazil, preto sa ospravedlnujem.. ale.. podla mojho nazoru je to tak.. prepac...

Plysiak

mozno sme trocha viac ovplyvnitelny ale iba ak to sami dovolime.. teda aspon ja.. dokazem povedat nie.. ale.. nie vzdy sa mi chce vies :D:D:D teda teraz ked uz mam priatelku inak to nejde ale.. a co sa tyka toho nech vas vztah zachranuje on.. mali by ste sa rozpravat.. prave preto ze on sa rano tvaril ako keby sa nic nestalo tak mozno na to chce len zabudnut, proste tvarit sa ze sa nic nestalo a zivot ide dalej.. ale.. je to urcita "kriza" "skuska" ktorych je manelstvo plne, a poviem ti ze najlepsia je konverzacia.. mozno sa vam este podari najst tu "iskru" co ste v sebe mali.. prajem vela stastia :)