Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

strach z otehotnenia

Príspevok v téme: strach z otehotnenia
bojko1984

mam 24rokov a aj napriek tomu, ze beriem antikoncepciu (vzdy pravidelne), bojim sa otehotnenia... ani ja ani partner neplanujeme zatial dieta, no moje neustale obavy sposobuju moju nervozitu a hadky... je mozne otehotniet aj popri uzivani HAK? som z toho zufala, kazdy mesiac tesne pred menzesom trpnem, kazdu mensiu slabost (z unavy - som praovne vytazena ci z nizkeho tlaku) pripisujem moznej gravidite, zmocnuje sa ma vtedy strach a uzkost, namyslam si dalsie priznaky... ako tuto barieru, strach odstranit a verit HAK?

liula

no ved takisto ako ja :) ani aj som necitila ziadne zmenu a potom sa mi zdalo cudne,neviem co som ocakávala,ze budem citit alebo neviem co,ale potom ako sa mi upravil menzes tak som vedela,ze to so mnou asi nieco robi,tak ma bude aj chranit.

bojko1984

dakujem. mozno neverim HAK preto, lebo nevidim jej tie otrepane vedlajsie ucinky - vobec sa mi nezlepsila plet, mam vyrazky ako pubertiak (beriem ju 4 mesiace) ale na druhej strane, ani deko som nepribrala :)

bojko1984

viem, ze je to najspolahlivejsi sposob ochrany, ale psychika tomu akosi stale neveri. mozno casom si zvyknem... a uplne to pustim z hlavy

bojko1984

nie su plodne a neplodne dni u kazdej zeny individualnou vecou? aj tak by som si s partnerom radsej chcela naplno uzit, co aj robim, len tie obavy po tom...

liula

bojko,aj ja som sa bala ale nakoniec som to vyriesila tak,ze som nechala priatelovi aby sa urobil,ked som mala neplodne dni,takze neplodne dni a HAK,uz nemoze byt nic spolahlivejsie,a odvtedy je vsetko v pohode.