Chcem sa spytat tych, co uz boli neverny preco sa im to stalo a ked sa to stalo, ci to bolo len raz a dozivotne sa poucili, alebo ju opakovali a ci to "podarilo" len v jednom alebo aj viacerych vztahoch? Dik za odpovede.
Zopakovali ste neveru?
ja som opacny pripad, moj uz priatel kvoli mne opustil svoju holku a musim vam povedat, ze ani ta moja uloha mi nebola prijemna...bolo to fest zle, ked odo mna isiel za nou, lebo sak stale bol jej priatel. Dikibohu, uz sme spolu...
no mne sa nieco take "podarilo" =(...hoci slo len o bozkavanie no aj to je pre mna podvod...dokonca sa mi to pocas vyse rocneho vztahu stalo trikrat...o prvych dvoch sa nedozvedel,stalo sa to na diskoteke a podla mna to bolo preto lebo sme sa videli velmi malo asi raz za dva tyzdne a ja som tak nemohla fungovat a ked sa to stalo tretikrat tak som mu to povedala a on mi chcel odpustit ale ja som uz nemohla takto bolo to tazke spravit a ublizit mu=(....v terajsom vztahu sa mi to tiez stalo ale z opacnej strany,odpustila som ale dalsiu chybu uz v ziadnom pripade