napiste
su tu baby,ktore nemaju chut na sex?
Ahojte, no ja som BOLA s mojim priatelom 6 rokov a v poslednom case som mala tento problem, ze som nemala vobec chut na sex, radsej som sa vyhovorila a pod.A napisala som jednemu sexuologovi a tenmi poradil tento kruzok Nuwaring, povedala som to aj svojmu gynekologovi a odpovedal mi, ze nechut na sex budem mat pri kazdej HAK, ale kruzok mi predpisal aj tak.Predtym som mala Jeanine 6 rokov. Kruzok som mala ale iba 2 mesiace, vobec mi nepomohol, a ak niekomu pomoze si myslim, ze to bude iba vsugerovane, ze mam kruzok a budem mat chut na sex. Ja som sa vratila k Jeanine a mam ich doteraz. A ak by ste sa bali kruzku pri sexe tak nemusite, partner nic nepociti ak si ho spravne zasuniete.
ja si neviem predstavit ze pridem ku mojej gynde a poviem jej ze chcem zmenit HAK kvoli tomu ze nemam chut na sex, je to stara babizna a myslela si ze si ho davam predpisat kvoli menzesu,, tak ta sa bude divit. Neviem kruzok by som nechcela - pre mna to aj aj financne vela. Som rada ze zaplatim do 800 SK aj to skrabem z mojej ubohej brigadky.
no neviem, ja by som vaginalny kruzok nechcela,asi by som si na to nezvykla.ja si myslim ze to je niekde v nas, a nie v antikoncepcii.alebo mozno fakt v chlapoch ako som to citala.no kto vie:D
no o tom nuvaringu som si dost precitala.je to vaginalny kruzok a nie tabletky(co som si myslela). zeny si to dost vychvaluju. ma to mat menej hormonov a tym padom by sa mala vratit aj chut na sex. mozno problem by som videla v cene (1500) a v moznych problemoch pri zavadzani a vyberani.isli by ste do toho baby,keby ste vedeli,ze sa vam vrati chut na sex?
mimik24: a co ti o tom Nuwaringu blizsie povedal? ze by sa ti mala vratit chut?
čafte baby, takže aj ja patrím do tohto klubu - mám ten istý problém....a strašne rada by som ho chcela vyriešiť.Svojho priatela lubim, ale ked ide o sex tak sa pravdupovediac viac teším na spánok.Sme spolu 1,5roka a zo začiatku bolo všetko OK, tiež uvažujem o tom že by to mohlo byť HAK a chcem ju skúsiť zmeniť. Beriem CHloe - inak je v pohode, až na tento "detail".Písala som nedávno do jedného odborného fóra - radí tam lekár - odporučil vyskúšať HAK Nuwaring (alebo tak nejak sa to písalo).Nemáte s ňou nejaké skúsenosti????
kikinka20 : a gynekologovi si o tom nehovorila? ze by ti zmenil hak
no ja beriem Minervu uz asi rok a nieco, le proste po tej stranke ze menzes a tak je v pohode len po tej psychickej je to asi onicom a niekto tu vystihol z mojej situacie ze hej - druhykrat to trva dlhsie a kusocek sa nudim:D a potom ma to zacina aj boliet lebo je to dlho - co by dali ine zeny za to keby mali takych co dlho vydrzia, fakt som nejaka divna:(
kikina 20....ja mam presne to iste..priatel je taktiez pekny a presne to iste mi vravieva ze vasen z mojej strany vyprchala ci ho vobec este milujem a milujem len ten sex ja neviem zo zaciatku sme sexovali stale a potom neviem preco ale som prestala mat chut.sme spolu 2 roky a ten problem zacal pred rokom...tiez som z toho zufala.. to fakt nam tu nik nepomoze????? alebo neporadii ako dalej??
a este kikinka20 a peti58. napiste mi prosim vas nazov vasej hak. moja prva bola Triquilar a teraz je to Minerva.dakujem vam