Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nenecha sa vylizat..

kspw

stale jej howor ako to krasne vonia chuti:)a nie len tak od seba ze jej to zacnes hovorit ale ked bude pri tom:)hmhmhmh

milinkaaa

inak presne toto som si myslela ja ked som este nemala chalana..ze by mi to bolo trapne nechat ho robit to jazykom..som rozmyslala ze ci by mu to nebolo neprijemne a uz pri tych myslienkach mi bolo trapne..ale to som nemala chalana...sorko,mozno ju nevies ako presvedcit, lebo potom som si nasla chalana a to je jeden uzasny clovek pri ktorom vobec nerozmyslam nad takymi hlupostami..on ma presvedcil tym ze mi povedal ze ho tam ta mala vecicka fascinuje a fascinuju ho aj chute a vone s tym spojene a je to aj nanom vidno ze hovori pravdu..a to je dolezite,ze musi to aj natebe videt ze ti to fakt nevadi, lebo podla mna sa prave tohto boji ze ake to bude pre teba...a mne to spravi hocikedy, jasne ze sa sprchujem denne, ale nemusi to byt tesne pred tym

Plysiak

moja je taka.. slana... ale.. to je stale... a uz sme sa dohodli ze po oralnom sexe sa nebudeme bozkavat :D:D bo ked som jej dal pusu ja tak som si predstavil ze ho niekomu fajcim a skoro som sa posablil... :( takze nie kazdemu to doporucam z tej psychickej stranky...

ach_zase_zeny

pritom jej to chutí dobre, keď si oblížem prst..
bývalá bola dosť kyslá alebo taká čudnejšia chuť

didia

Ani ja mu to nedovolim kym nie som po sprche. Beriem ohlad nanho aj na seba-by som si to s strese a neprijemnom pocite vobec nevychutnala.

barunka

Ja tom mam velmi rada, ale taktiez, ked mi to ide robit priatel, musim byt riadne predtym osprchovana. Najradsej by som to len v sprche ;-) A nikdy mu to nedovolim len tak hocikedy. Vsak uz Vas potom priatel pobozkal? Nechutny pocit, aby som sa sama seba citila :-)))