ako dlho máte priatela/priatelku

janíča

sme spolu 14 rokov!!!!!!!!!!!!!!!§
pol roka sme sa poznali ako kamaráti,len tak náhodou sme sa raz stretli.po pol roku sme zistili,že sme sa hľadali celé roky...všetci nám vraveli:to je taká veľká láska,že raz sa rozídete,lebo sa pohádate pre farbu pulovra.. po roku sme sa vzali.po dalšom roku mali syna a ten má dnes 12.
nehovorím,že občas sa na seba nefučíme,alebo že sa občas neprestaneme rozprávať...ale vieme,že chceme byť navždy spolu,aj ked občas potrebujeme mať chvíľu pre seba. dodnes sa večer pri telke držíme za ruku(synovi prídeme trápny...),dodnes sa lúčime pusou,stále ešte sa potrebujeme každý deň objať a povedať si,že sa ľúbime... myslím,že ked najdete toho pravého,je to fajn a človek by mal trošku o to svoje šťastie zabojovať.

Summer_

tania333 reci svojho tatina si nevsimaj, kazdy mame na teketo veci iny nazor. Urcite to nemysli zle, ale ty sa riad podla seba. Ja s mojim priatelom sme si tiez obaja vo vsetkom prvy a myslim ze to ma svoje caro.. urcite by som nesla za inym len preto, aby som vyskusala aj nieco ine.. mala som to stastie ze som sa na prvy krat nasla toho praveho /teda dufam aj do buducna/ :) a viac neriesim...

kikulka

tania takými rečami sa vôbec netráp,to by boli radšej,keby si si vodila každý mesiac domov iného?!asi nie...a tí neprajníci,to je čistá závisť,podľa mňa je úžasné,keď človek na prvýkrát stretne niekoho s kým si rozumie,koho ľúbi a keď je to tak obojstranne,tak to už naozaj nie je čo riešiť...je jedno či je tvoj prvý alebo 10ty,ale hlavne,že je ten pravý=D...veľa šťastia

tania333

pytam sa preto, lebo moj otec mi stale tlaci do hlavy, ze treba proste vyskusat aj nieco ine (nechapem ho!), ze kedze je moj prvy, nemam to brat az tak vazne a bla bla...ale ja to chcem brat vazne, iny chlapci ma nelakaju,...a myslim ze ani mojho priatela nelaka vyskusat nieco ine...v tejto dobe je to nezvycajne, sme pre seba obaja prvi a chceme spolu zostat...kazdy varuje pred katastrofami, ze sa urcite rozideme alebo rozvedieme v buducnosti...ja chcem vsak verit ze existuje este laska na cely zivot...

kikulka

jasné,môžeš =D,ja som nemala nikoho iného,on je môj prvý a dúfam,že aj posledný=) a on mal predo mnou jednu babu 3 mesiace...takže v podstate neviem,či sa to ráta ako vzťah,ale mal holku,ale to on mal vtedy 16 a ona 14 =),takže tak

kikulka

ja som s priateľom vyše 5 rokov a môžem povedať,že čím dlhšie sme spolu,tým je to lepšie =D...nehovorím na začiatku boli nejaké nezhody,ale to za blbosti a možno preto,že sme sa ešte len spoznávali,ale teraz je to najlepšie,dúfam,že sa to nezmení...a rodinku plánujeme,priateľ by už najradšej nejaké bábatko chcel,ale ešte mi treba dokončiť vysokú školu a potom môžeme plánovať

tania333

no ja som s mojim priatelom vyse 2 rokov, on je moj prvy a ja jeho prva...ale neviem si predstavit, ze budem mat niekedy nejakeho ineho partnera...mam 20 a on 24, ale ja s nim chcem byt uz navzy...neviem ci som naivna alebo co, proste to tak citim...nechcem o neho nikdy prist a predstava ze by sme sa rozisli ma strasne desi...

n....

ahojte.. aj ja mám pekný vsťah.. sme spolu rok aj pol.. teda vyše:) a na začiatku sme sa od seba nevedeli odlepiť.. a potom to pomalinky prechadzalo ale sme to zbadali.. a ja som si to uvedomila a aj on že to neni to iste a rozpravali sme sa o tom ... a sme sa snažili .. sme boli na seba ako med.. a teraz. .sme zas zamilovany... lebo keď na nás pride nejaká kriza.. tak si to vieme uvedomiť aa napravame to.. len viete sme mlady.. a chceme byť stále spolu!!aj on aj ja!lebo sa nehadame sme obydvaja rozumný a nie ako pubertaci nejaký... berieme všetko zodpovedne.. ale máme len 17 .. a vieme že asi nebudeme spolu stále a to nás rani... vždy si len poviem mohli sme sa stretnúť neskôr to by bolo lepšie.. ale čo už osud nás dal skoro do kopi vždy sme po sebe niekoľko rokov túžii ael nepoznali sme sa.. no teraz sme spolu .. a lubime sa.. uvidime ako to dopadne... lebo sa boji že aj keby sme ostali spolu tak raz... by nás to mohlo omrziet.. tak sa pýtam aj na VAŠ NáZOR....... :)

hmmmmmm

ninulaaaaaaa vies len prenho su tie malickosti dolezite vcera doslo k nedorozumeniu a nebavi sa odvtedy so mnou ze ho mam nechat tak a takto...absolutne ignore vypina si telefon neodzvana nepise...necham ho chvilku mozno si uvedomi ze ma potrebuje