Mamicky a tehotne poradte...

Summer_

Baby ktore ste sem prispievali, machulka, ja som to este nedostala :(( v piatok som zobrala pos.tabletku a vzdy to dostavam v pondelok a ono nic :((((

Summer_

Baby dakujem za odpovede ste zlate:)

A pre krisha- tak som si asi pomylila nazov lieku :( prepac :D ale boli to antibiotika, brala som ich koly zapalu moc.ciest...

kia32

Jáj,ja som celkom nepochopila o čo ti ide.Tak inak.Ja som furt fungovala len na metóde plodných a neplodných dní a vždy mi to vyšlo,až na ten jeden raz s manželom,ale to som si vtedy zle vyrátala dni cyklu. Takže ,ak ste mali plný sex po 5-tom dni od ovulácie (strede cyklu 11-14 deň),tak by si nemala byť tehotná aj bez HAK. Okrem toho,vždy sa radí ženám,ktoré berú HAK a chcú otehotnieť,aby tak robili až po 3 mesiacoch po dobratí HAK,pretože aj keď sa vysadí HAK,tak v tele ešte nejaký ten čas hladiny tých hormónov ostávajú

machulka006

nabudúce použi radšej kondom a bude po probléme :) ja keď beriem antibiotika tak bez kondomu ani na krok :)
držím palce...
pa

Summer_

machulka dakujem za radu, ja fakt nechcem vyzerat blbo, ze som nezodpovedna ale stalo sa :( nabuduce dam na priatela vacsi pozor :D

machulka006

myslím, že Zodac neoslabuje účinok, ale ak by predsa,mali ste nechránený sex až týždeň po dobratí, takže to by malo byť v pohode určite... :)
totiž, práve týždeň po dobratí sa treba ešte nejak chrániť a ty si to dodržala, tak sa neboj...

Summer_

machulka ano beriem HAK. Pytam sa len pre istotu, lebo sa mi stala taka neprijemna vec :( HAK beriem pravidelne uz rok, nikdy som nevynechala ani tabletku- rozhodne si davam pozor.. ale v polke decembra som brala silne antibiotika 10dni a viem, ze tie oslabuju ucinnost HAK. No kamoska mi povedala, ze ak oslabuju, musi to byt napisane v pribalovom letaciku, no tam to napisane nebolo /brala som zodac/ no pre istotu som aj tak priatelovi povedala, ze este aspon tyzden po ich dobrati by sa nemal urobit so mna.. Lenze tyzden po dobrati sme mali sex a on proste na to zabudol a spravil sa do mna. Hned sa nalakal, ale ja som mu povedala ze to je ok, ze sa urcite nic nestalo lebo bolo tyzden po dobrati antibiotik. Lenze teraz som sa zacala bat..ani neviem preco to na mna prislo. Nechcem vyzerat ako tie male baby co sem pisu stale o tom, ako z fajky otehotneli:( ja sa naozaj chranim, beriem to zodpovedne, ale toto proste nebola moja chyba.. mozno sa bojim zbytocne, fakt ani neviem co to na mna prislo, este do vcera ma to ani nenapadlo :(