Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pretrvavajuca bolest hlavy po pade...

Príspevok v téme: pretrvavajuca bolest hlavy po pade...
indi88

Ahojte mam taky problem asi pre tyzdnom som si dosť udrel hlavu pol hodiny som o sebe nevedel...myslel som ze je to max.otras mozgu lebo to bola fakt rana.Ale teraz po tyzdni neustalych bolestiach zacinam mat obavy.Hlava ma boli cely den na temene,spankoch a za ocami a pocitujem akoby taky tlak v celej hlave.Nemam vobec naladu na nič...prosim a nejaku radu lebo je to uz fakt na nevydrzanie.V pondelok navstivim lekara ale budem rad za akukolvek odpoved
Dakujem

Plysiak

Ale to su vsetci lekari taky.. malokedy najdes nejakeho v pohode.... ale ja som to vyriesil tak ze bol som tam koli kazdej kravine a.. nejako sme sa skamaratili a teraz tam uz chodim fakt len ked daco potrebujem .. napr ospravedlnenku :D:D:D

indi88

zwedavus k tim doktorom moja obvodna lekarka je dosť neochotná a pri každej navšteve nieje zo mna moc nadšená sprava sa dosť drzo a nechotne a to som jej nič neurobil...v pondelok k nej zajdem a uvidim čo a ako...

zwedavus

tak toto je jednoznačne prípad pre lekára. mal si ísť hneď ako sa ti stal ten úraz! ale samozrejme, nejdem ti nič vyčítať. chápem, že možno nemáš dobré skúsenosti s lekármi, ale zasa nie všetci sú neochotní, netreba hádzať všetkých do jedného vreca. ale samozrejme chápem, že zlá skúsenopsť človeka odradí.. ale nie to som chcla riešiť, chcela som ti ešte raz pripomenúť, že skutočne treba ísť k lekárovi, lebo toto je už vážnejšie. ak sa dá, choď k nemu čo najskôr.

indi88

plysiak hoj dik za odpoved no na pohotovost som mal ist v plane ale nemam dobre skusenosti s nasou pohotovostou raz som tam bol dali mi nejake lieky a 2 dni som z nich zvracal a nemohol sa ani postaviť...no v pondelok navstivim lekara a ako pises urcite mi vynadaju tak sa mi tam ani moc nechce ist lebo celkovo nasi lekari su strasne neochotny a to ma dost mrzi.Tak skusim ešte poležať a uvidim ako dopadnem u lekara.Potom dam vedieť maj sa

Plysiak

jj, lekar bude najrozumnejsie riesenie, a mozno by som isiel aj na pohotovost, ale kazdopadne ti vynadaju ze si neprisiel hned.. kazdopadne, moc sa nenamahaj, najlepsie by bolo keby si do pondelka lezal v posteli.. ale viem ze to nejde.. skus si to potierat alpou, ak to nepomoze po 3 natretiach kazde po 30min tak radsej kasli na to.. nenamahaj sa a lez..