Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

antika a tehotná

lenuliatko

no chlapci ste vy ale vzdelani :) no ja som zistila ze som tehotna asi po troch tyzdnoch myslim.hned som vysadila hak.babu to neublizilo.skor sme mali ine starosti ci sa babatku nieco nestalo.

niekto

Plysiak hak nenici spermie
zabranuje dozretiu vajicka
zabranuje vytvoreniu podstielky v matenici
dalej znizuje priechonost vajickovodou
a okrem toho estte zahustuje hlien takze spermie sa tam nedostanu ale nenici ich

Plysiak

haak, asi vsetky antibiotika, lebo sa volaju antibiotika.. nicia to co ma nicit spermie...
misa90, ano nesmie sa to, koli tomu ze su to silno hormonalne latky a nie ze mozu ale tam je velmi vysoka pravdepodobnost ze to tvoj plod proste nevydrzi a skor ci neskor odide... ak nie, asi by to po porode nebpol prijemny pohlad.. ak ma niekto iny nazor nech napise, ale hak neberte ak ste tehotne...

mia90

inak ja som citala,teda aj pocula aj na letakoch pri hak je napisane ze tehotne zeny nesmu uzivat hak ze to nejako moze poskodit plod.a ty lenuliatko po akom case si zistila ze si tehotna este dlho si brala hak?

lenuliatko

nie mne to nevadi :D no ja som nikdy tabletky nebrala ako hak myslim.pouzivali sme len kondom a asi 2 tyzdne alebo viac potom co som zacala brat hak som otehotnela.no nejako mi nedopalovalo vtedy ze sa antibiotikami znizi ich ucinnost.a my sme babo chceli ved sme sa 4 mesiace oto pokusali.a nic.prijali ma na medinu tak som zacala brat hak a pozri.medina ide bokom na nejaky ten cas.

machulka006

lenuliatko : to určite bolo z tých antibiotík... :) ach, mňa by porazilo, kebyže takto kôli neinformovanosti otehotniem, ale ako ťa tu tak sledujem už dlhšie, tebe to asi neprekáža, ty si šťastná osôbka :)

akinom007

nie, brala som 4 roky a nikdy sa nic nestalo. ale ked som mala antibiotika pouzivali sme aj kondom, a na tabletku som za 4 roky nezabudla ani raz

lenuliatko

no ved my sme si to potom uvedomili.
no ale ak sa uziva hak normalne na cas a ak sa neuzivaju ziadne ine antibiotika nic nehrozi.