CANESTEN a kvasinky

Príspevok v téme: CANESTEN a kvasinky
canes

prosim vas..uz dlhsie mam problem s kvasinkami svrbenim (to len velmi zriedka) a tiez zriedka hrudkovity vytok biely bez zapachu..moje prostredie vo vnutri je kyslejsie ako zvycajne a pri sulozi alebo masturbacii ak mi da partner jeho prsty do mojich ust citim ozaj kyslost...mohla by mi liecba canestenom zlepsit stav?pretoze sama pozorujem ze ak vynecham vino a pivo a sladkosti tak je to ovela lepsie a priznaky takmer nie su...

janíča

mam bohaté skusenosti.bohužiaľ! canesten je podľa mňa super, ale chce to komplexnú liečbu. určite sa porad s gynekologom, začni užívať lactobacily s lekárne,canestenom nech sa prelieči aj partner a ked budeš na gynde,nech ti lekár predpíše niečo aj pre partnera-väčšinou toto neriešia a stane sa z toho bludný kruh.(mam to už chronické-14 rokov,lebo pri prvých príznakoch toho lekár veľa zanedbal)

helpi

reakcia na (canes): názov lieku resp. masti ktorú v názve uvádzaš je z mojich skúseností taká, že aj pomáha ale slabšie, len pri malých problémoch. Ak máš problémy týkajúce sa kvasiniek, mikózy je najlepšie ak sexuálne nexperimentuješ v čase ak badať taký nález. Sú účinnejšie liečivá ako Jenamazol masť alebo Candibene. Sú však len na predpis.Často je nutné preliečiť aj partnera lebo je predpoklad že to môžete po sexe mať obaja. Viem, že veľa vecí je sprostých a zároveň nežných, ale v tomto treba byť uvedomelejší ak sa chceš toho zbaviť.Predsa len dá sa tomu predísť. Taktiež sladkosti, víno....je tiež ako hnojivo na rastlinku takže sa baktériám darí a veselo sa rozmnožujú. Doporučujem poradiť sa s lekárom ten vie najúčinnejšie poradiť. Mám s tým skúsenosti, ale snažím sa tomu predísť, lebo je to nepríjemne a vie to hrozne znepríjemniť život, najmä nám ženám. Chlapom je to šuma fuk.