Vyberám si práve nového gynekológa a rada by som sa o ňom niečo dozvedela...
MuDr. Ján Chlapečka - gynekológ v TN
Jedna moja známa čakala prvé dieťa a mala zlé výsledky v 4 mesiaci, on vytiahol papaier a povedal, že to nie je papier vypíšeme papier na interuciu...takže taký prístup
MUDr. Kopčan - s tak ľudskym a milym prístupom som sa este nestretla. Nemam stres predtym, ked idem k nemu na vyšetrenie, či ma aj normalnu prax alebo robi len ultrazvuk a urogynekologické vyšetrenia. Nepytala som sa ho na to, ale keby mal aj svoju ambulanciu tak určite prestupim od svojho lekára.
jasne kazdy kto dnes prejavi sucit je uchylak, to je teda ina doba, ved nikto vas nenuti chodit k nemu si zoberte kartu a chodte k inemu :-)
je to nahodou velmi dobry clovek tiez mi vela pomohol.
No prepáč to Ti kto povedal že je úchyl,já k nemu chodím už toľko rokou čo má moja dcera ,lebo mi bol pri pôrode a je to jeden z mála lekárov ktorý s tebou súcití a vie ti dobre poradiť,asi si ešte nič neprežila myslím pôrod alebo nejaké ženské problémy,tak si daj pozor čo píšeš mohla by si mu dosť ublížiť.
a este ta jeho dolezita sestricka...
ja som u pana MuDr. Chlapecka byvala v prenajatom byte nepoznam ho z gynekologickeho hladiska, ale je to velmi prijemny pan fakt som mala z neho strasne dobry pocit. :-)
ahoj ala. mozes mi prosim o nej nieco blizsie povedat? tiez rozmyslam, ze zmenim gynekologa. momentalne byvam na juhu, tak by som to mala aj blizsie. kolko ma priblizne Dr. rokov? chodi k nej vela pacientiek? myslim, ci sa musi objednavat a ci sa u nej dlho caka.. dakujem.
Ahoj, ja chodim k Dr. Kubalovej a som s nou spokojna.Myslim, ze je zodpovedna a aj dobra lekarka. Robi na Juhu v stredisku pri ZS Vychodna.
on robi za mostami?