niektorí "sociálne privilegovaní" si nakreslia kruh. každý uprostred kruhu je "normálny". každého kto je mimo kruh treba biť, zlomiť a napraviť aby ho mohli priviesť do kruhu. ak sa to nepodarí mal by biť vyhodený alebo horšie ľutovaný.
kruh
29
technecium a kolko mas rokov?
díky, díky, hľadám chcelo to síce nejaké zmeny v práci lebo som tam bol stále a nemal som na to čas, ale dúfam, že som sa rozhodol dobre
no tak ja som nikdy nemala a ani nechcem 60kg, ja mam max 50 a to mi uplne staci, len sa este na tu vahu znovu dostat......tak hladaj, mozno najdes taku ako ja :-)
to je ok ale keby si mala napr.60kg neviem,neviem či by si ešte bola za priberanie, mimochodom máš pre mňa ideálne proporcie, a ja alkohol nepijem
technecium , tak aby si nepovedal, ze su tu iba take baby, ktore chcu len schudnut , tak ja som ich pravy opak,,,, teraz mam len 46kg pri vyske 168 a snazim sa pribrat....stale jem a jem a nic, som rovnako chuda..... takze ja som za priberanie...:-)
wow, tu sa tusim pilo od od skoreho rana...
tým som chcel povedať len toľko že sú Lúdia tí v kruhu- normálny a potom mi ostatní mimo kruhu-nenormálny
tomu kruhu