To som znova ja, zas vas idem otravovat. To robim vacsinou, ked ma nieco trapi. Predtym som pisala o tom, ako si nasiel nejaku vraj kamosku v case, ked sme mali pauzu. Potom prerusili kontakty a teraz ich znova nadviazali. Chatuje si s nou a dokonca to ani predo mnou neskryva. Zacala som ziarlit, vyskocila som na neho s tym, co to ma znamenat. Jeho reakcia, nahneval sa a vytkol mi, preco by sa nemohol rozpravat so svojimi kamaratkami. Vraj, ze by som bola najradsej, keby ziadne nemal a rozpraval sa len so mnou. Ja som si povedala, ze by stacilo, keby nehovoril iba s nou. Povedala som, ze si o nej myslim, ze je stetka, ze kradne chlapov a on mi povedal, ze nemam ziadne pravo na nu zle hovorit, lebo mi nic zle neurobila. Bodaj by to bolo, ako vravi. Odvcera so mnou skoro nehovori, hoci sa aj stretneme, je ofucany. Pytala som sa ho, ci s nou nieco mal, hovori, ze nie. Ja mu radsej verim, lebo inak by to nedopadlo dobre. Ma viac kamaratiek, preco potom ziarlim iba na tuto? Dakujem.
preco na nu ziarlim?
Jasné, že neverní muži sú žiarliví, keď nemôžu veriť sebe, neveria ani iným. To s tými fotkami - asi by ma to pekne štvalo, načo by nejakému "kamarátovi" posielala také fotky? Nechcem ťa stašiť, ja by som určite po tom pátrala. On ti "bráni" hovoriť s kamošmi, keď sa stretnete? Nuž,....Určite nejakých kamošov máš, ktorým sa môžeš ozvať prvá ty, zavolať, len tak pokecať čo má nové a tak....nezávidím ti, ja by som toho môjho už asi vykastrovala
Aj ja ja si myslim, ze to by bolo najlepsie, vyvolat v nom ziarlivost. Nech vie, ake to je. Ja som vsak taka poctiva, ze ani len nepomyslim na inych muzov. On to asi vie, lebo mu nedavam ziadne dovody ziarlit. Neviem, ci mojim kamaratom, myslim iba muzom, nieco povedal, ale odkedy s nim chodim, nikdy mi nenapisu spravu. Predtym to robili. Ked sa napriklad v meste s niektorym s nim stretnem a chcem sa dat do reci, vacsinou sa priatel postavi medzi mna a kamarata, chvilu pocka a potom mi uz hovori, ze musime ist. Otazka, su neverni muzi ziarlivi? Na inej strane, ukazal mi aj fotky, ktore mu poslala. Ich nazov bol, pre mojho kamarata. Na jednej fotke lezi, na dalsej stoji zababusena v nejakom kabatiku, na dalsej ma obtiahnute tricko, ktore vyzera o polovicu mensie ako pre nu. Potom je tam jedna fotka, kde je s nou. Stoja asi meter od seba. On je tam vazny, nasadil len letmy usmev. Ani jednemu z nich neziaria oci. Ked to porovnam s fotkami, na ktorych je so mnou, je to rozdiel. Pri mne sa totiz stale usmieva, az mu ziaria oci, vlastne nam obom.
Ani sa nečudujem, že na ňu žiarliš, keď sa k tebe tak správa, keď mu to vytkneš. Zrejme nemá čisté svedomie, keď tak vyskakuje, možno ho láka niečo s ňou vyskúšať,....neviem, ako by som reagovala, ale asi by mi dosť vadilo, že partner ohrozuje náš vzťah kvôli "vraj nikomu dôležitému"....skús robiť to isté, uvidíš, či mu to bude vadiť, alebo mu to bude jedno. Len to rob nenápadne, aby si nevyzerala trapne, že sa chceš pomstiť
Dnes radsej nie, som nastvata. Asi by som polovicu chatujucich poslala do kelu, ak by som tam uvidela hladam kamaratku, kamarata na chatovanie.
Ahoj moja...nechces si o tom popisat na pokeci???