zvacsene lymfaticke uzliny u dietata

Príspevok v téme: zvacsene lymfaticke uzliny u dietata
siuxxienka

Moj 2,5 rocny syn ma zvacsene lymfaticke uzliny na krku, za uskom aj na hlavicke na oboch stranach v tvare hrasku, lekarka mu robila odborne krvne testy aj imunologiu a vsetky hodnoty mal v poriadku. Vybral jedny ATB, po tych sa mu ciastocne uzliny zmensili, ale stale ich tam ma. Pred rokom sme presne s tymito uzlinkami skoncili v nemocnici, ked mu na krku na jednej strane sa uzlinka zvacsila skoro na 5 cm. Robili mu vselijake testy a vsetko mal v poriadku, po vybrati ATB sa mu zmensili, ale stale tie uzlinky tam ma. Syn ma casto sopliky, kazdu chvilku je prechladnuty, moze to s tym suvisiet? Mate s tym niekto skusenost, stale ma to mata a nemozem kvoli tomu ani poriadne spat.....

alicakl

Moja dcéra má zdúrené uzliny pri krku, na hlavičke,pod pazuchou od 5 mesiacov.Chorá nebola,krv má v poriadku.Robili jej sono,potvrdili že ide o uzliny a to bolo všetko.Vraj s tým nič nemôžu robiť a asi je zdravá.Uzliny ak sa jej zväčšia,máme prísť,inak nepovedali nič.Zdá sa mi to divné.Teraz má 13 mesiacov a uzlín ma už viac.Tvoria sa malé, v okolí tých,ktoré už mala.Na nete neviem nič bližšie vyčítať z čoho to je a ako ich zlikvidovať.

RNG

ivko 111, do klasick3ej ambulancie som nevkrocil uz vyse 17 rokov. Za ten cas som mal viacero viralnych nakaz, podobne aj moja zena, sym jeho zena a vnucka a mnozstvo dalsich ludi, co som in toto odporucil A vedeli sme sa ich zbavit v rekordnom case len tymi podla teba prislabymi prostriedkami, samozrejme ovela rychlejsie, nez by sami odisli alebo s pouzivanim liekov.
Vies, existuju lekari, ktorych pristup k udrzbe a navrateniu zdravia je velmi rozdielny od klasickej mediciny a zaujimave je, ze maju lepsie vysledky.
To som zistil celkom nahodou, ked som nebo spokojny so svojim zdravim , vtedy este pod kontrolou lekarov, tj beznych lekarov.
Hladal som takych, co maju ine nazory a nasiel som ich, hoci to nebolo lahke.
A dnes sa podla ich nazorov a skusenosti riadim a som na tom ovela lepsie, ako ,ludia v mojom okoli, co sa spoliehaju na beznych lekarov.

filipko

Ivko111 mozes mi prosim povedat aj tvoj nazor na liecbu virusoveho zapalu pluc? Ako mam podla teba riesit bolest 4rocneho dietata pri kaslani? Dakujem za radu...

ivko111

RNG veľmi som sa pozabával na Tvojich fundovaných odpovediach.Zdá sa, že si nepochopil jedno základné,kľudne si lieč tvoje vírusy a vírusy kohokoľvek alternatívou. Ja nemám proti nej nič. Len prosím Ťa nechod do klasickej ambulancie, rieš si to svojimi prostriedkami všetko vrátane tej hepatitidy ak ju dostaneš. Prajem potom skoré uzdravenie.Predkladať jednoduché reišenie na ťažké stavy sa síce dá, ale je to dosť neseriozne. A reaktívnu lymfadenopatiu netreba liečiť, ani riešiť, nakoľko to nie je ochorenie lymfatických uzlín, kto pochopil pochopí a kto nie nie. A ak máš potrebu sa napchávať pri nádhce všelijakými zlatými striebrami a podobne, kľudne sa napchávaj. Ja to napríklad nepotrebujem, nakoľko som už 20 rokov ani nekýchol.A ak náhodou zajtra kýchnem nechám to na tú moju imunitu a viem prečo.

Ivka 1

Filipko napis mi na mail ak chces, oreganovy olej Ti mozem objednat. Budem robit objednavku, bude nas viac a naklady na postovne sa mozeme rozdelit.

RNG

filipko, atb je neucinne na virusy, ba dokonca su odolne bakterie, ktore sa nedaju hociktorym atb znicit.
Zapalu pluc mozu byt aj z kvasnych kultur(aspergillus pneumoniae napr) ktore sa rozmnozuju v hlienoch na spodu pluc.Na ne je ucinne brat oreganovy olej, ktory ich znici a zaroven ma odhlienovacie ucinky.

filipko

K tomu virusovemu zapalu iba tolko: nie som typ, ktory hned vsetko riesi ATB, ale ked decko pokasliava 5 mesiacov v kuse a prerastie to do takeho kasla ze v noci nespi cela rodina, decko reve od bolesti,tak uz neviem ako inac sa to da riesit ak nie ATB. Krvne testy som nedavala robit na lynfaticke uzliny ale kvoli celkovemu krvnemu obrazu. Lynfo terapia bolo zufale vychodisko, lebo som uz nevedela ako mam pomoct mojmu dietatu a mam na to svoj nazor.