Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Farbiaci šapón Palette

Príspevok v téme: Farbiaci šapón Palette
laurikaa

už 2x som si dnes zafarbila vlasy šampónom Palette color x-cite tymto čiernym img.nokaut.pl urobila som všetko ako v navode a použila som 2 balíčky. A VObEC nič . Proste to vobec nechytilo. Moje prirodzene vlasy su tmavo hnede,ale take nevyrazne. Co robím zle?Chcem čierne vlasy,ale len na pár umytí, prosíím pomoc už som fakt zufala:(

laurikaa

Berushka a ostatne, ale ja myslim teakétie šampóny na 6-8 umytí v malom sáčku.Tie som videla naozaj iba palette. Rada by som skusila iné ale nemôžem hneď risknúť 24 umytí keď neviem ako budem s čiernymi vlasmi vyzerať:(

berushka

To ozaj? Ja som si kupovala ešte minulý rok v tescu bez problémov. Na to sa teda pozriem keď pojdem do drogišky. Tak potom asi len u kaderničky :(

lll

berushka:a kde tie farbiace sampony od garnier,lorealu,welly zohnat?lebo som prehrabala vsetky drogerie,hypermarkety...a vsade mali len od palette

Lucinka33

Skuste Loreal Casting. Je to tiez taky preliv a neobsahuje amoniak. Ja si vlasy nefarbim, ale dost bab si ho chvalilo.

mirka222

presne aj ja som na tom tak ako ty, zatiaľ si chcem dávať len tie šampóny lebo chcem zistiť aká farba mi pristane, a škoda že je taký malý výber, tiež iné nepoznám ako palette.. píšte ak niečo poznáte.

lll

nepozna niekto inu znacku samponov?lebo kazdy tu na pallete nadava,ale ked sampony nevyraba nikto iny....mozno neake polske sampony v ludovke,raz som to riskla a nebolo to az take zle,od polskej kozmetiky som ocakavala o vela menej...len uz to nedostat :(inak by som si kupila ten polsky a nie pallete,ja s pallete nemam tiez dobre skusenosti,ale ked ine neni...a ja si nechcem farbit normalnymi farbami,aspon zatial nie,az ked narazim na neaky vhodny odtien-a to chcem len pomocou sampona,lebo potrebujem experimentovat a farbami by som si totalne znicila vlasy,pred to som na samponoch zavisla

tejka

Presne to iste sa stalo aj mne dala som si 2 balenia a nic a mam tiez tmavohnede vlasy povodne. Chytila mi az farba. Ono to bude asi naozaj vo vlasoch aj ked je to divne ze ta ista farba nechytila.

laurikaa

Hovnoo no asi to bude v tom, ja som to mala len cca 20min. Ale asi si kupim preistotu ten na 24 umyti , duufam že sa mi nepoškodia ešte viac, skoro každý de%n ich žehlím takže dostávaju riadne zabrať:D