ahojte,z frajerom sme sa pohadali a obaja sme tvrdohlavi. Ja som spravila hlupost,ale vobec mi nechyba,nemam potrbu mu zavolat,napisat...je mi to uuplne jedno. Je to prto,ze ho milujem-nemilujem?????? Cele sviatky sme bez seba a nevadi mi to.
milujem-nemilujen
no ja by som az tak stoprecentne netvrdila, ze ho nemiluje. Pretoze clovek je niekedy nastvany a ma vsetkeho plne zuby, ale az neskor casom si uvedomi, ci mu dotycny chyba a uvedomi, ze ho miluje. takze jednoznacne tvrdenie, ze ho uz nemiluje, mi pride smiesne
Iba Ty musis vediet co citis, a my to za Teba nevyriesime ...
100 percentne nemilujes
nedrz vztah nasilu, nemilujes ho a vies to aj sama, nepotrebujes to citat od xy ludi.
chcelo by to rozumny rozhovor,ako dalej...
nemiluješ
mam v sebe daaky zmatok. Asi ho uz nemilujem,uz to je niake ine. A asi ani on mna nemiluje,lebo mi ani nezavolalna vianove,nenapisal.....jednoducho nic. Ako keby sa stratil. Neviem ako to mam brat,ale je podlamne hlupe takto ukoncit stvor rocny vztah,len tak bez slov. Na jednejstrane mi to je jedno,ale vztah som takto este nikdy neukoncila,podla mna to je zbabele a ten vztah neni normalne ukonceny.Chapete co tym chcem povedat?
Mila Adrianka,to rozhodne znaci,ze ho nemilujes.Ak by si ho co len trosku lubila,chybal by Ti,asi nie je ten pravy...
To znací ze ho zrejme nemilujes, ale to musís vediet, citit len tyu sama.