preco som taka?? stale sama...

Príspevok v téme: preco som taka?? stale sama...
[zruseny8]

ahojte.mam 20rokov a v poslednom case dost pocitujem samotu. este nikdy som s nikym nechodila, ti co maju o mna zaujem, takych nechcem, pretoze bud su dost starsi alebo vzdy si najdem na niekom nejaku chybu. chodim este do skoly, s ludmi nemam problem sa bavit, da sa povedat ze som aj oblubena, ludia ma maju radi, ale nie som nejaky spolocensky typ. radsej sedim doma, ako keby som mala niekam ist a chatujem alebo sa ucim. kamosky? no takze zo strednej co sme boli partia, mala som par dobrych ale nie najlepsiu. lenze ako skoncila stred, tak sa skoncilo kvazi aj nase stretavanie a vsetko. uz to funguje len na baze chat. teraz na vyske som si taku jednu nasla, ale nie je z mojho mesta. takych 50km a navstevujem skolu ktora je od mojho bydliska vzdialena asi 200km. spoznala som par uzasnych ludi, ale zase sa bojim ze to vsetko skonci, ked dostudujeme. to su len take kamaratsva na urcity cas. aj ked niektore by som aj nadalej chcela udrziavat. no a s tou jednou kamoskou by som chcela aby to tak zostalo do konca zivota. lenze kedze som skor taky samotarsky tip.tak neviem. ja vlastne ani neviem co som za cloveka, v skole a na intraku ked som nemam problem s nikym, som aj dost oblubena, a ako nahle pridem domov, alebo niekde inde, nikde sa mi nechce ist. som stale v dome zavreta. a preto nemam ani chalana. (ani skareda nie som, zase ani modelka - taky zlaty stred)..pomozete mi nejako s touto mojou situaciou?

zwedavus

neboj sa, zvládneš to! všetko zvládneš, aj skúškové aj všetko ostatné:) a zatiaľ si ešte vychutnávaj povianočný čas a postupne začni s učením.. raz-dva to dáš a bude dore, neboj;)

[zruseny8]

tiez som chodila na tanecnu hehe, ale v prvom rocniku na zs. neviem preco som prestala a doteraz to lutujem. no dobre uvidime co bude dalej, len sa musim rozhybat. teraz je aj tak skuskove, takze mala by som sa zacal ucit..joooj tak sa mi nechce

zwedavus

smajlik, no vidíš! to je super, že ťa baví tancovanie a nie, nikdy nie je neskoro začať:) hlavne sa treba odhodlať a nehanbiť sa. urobíš tým veľa pre seba, pre svoje telo, má to samé pozitíva:)
ja som na tom dobre, snažím sa chodiť stále medzi ľudí:) tiež mám toho v škole veľa, preto počas týžna nebýva veľa času, ale potom v piatok si zväčša niekam vybehneme, počas víkendu sa tiež snažím byť stále niekde:) aspoň aby cez tie voľnejšie dni som sa vedela odreagovať od školy, prišla na iné myšlienky, lebo skutočne tá škola dá zabrať..
a tiež rada tancujem, preto občas zájdem na disko, tam sa veru vybláznim:) chodila som aj na tanečnú, ale potom sa to nejako začalo rušiť a nakoniec to začalo bývať v čase, kedy som nemohla. tak som s tým prestala a pre zmenu som sa teraz prihlásila do jazykovky:) tiež som si tam našla veľa nových kamarátov, aj sa tam vzdelávam a predsa je to niečo iné ako škola. takže taký polorelax. a cez leto si tiež zháňam brigádu, doposiaľ som otálala až som nikdy nič nenašla, tak tohto roku začínam s predstihom:)

[zruseny8]

hej si sa trafila presne to co by ma mohlo bavit, nie je na tancovanie trosku neskoro? na brigady nie je cas, chodievam cez leto. aj tam si najdem kamosov, ako som vravela nemam problem, len vzdy skoncime niekde na chate alebo vztahy prerusime..
a ty si na tom ako?

zwedavus

a čo tak začať s nejakým koníčkom, ktorý by ťa bavil? napr. keď ťa baví tancovať, prihlás sa na nejaký tanečný krúžok, alebo na jazykový kurz, ten býva dosť "zmixovaný":) tam stretneš nových ľudí.. alebo nejaká brigáda, akurát, že nemáš veľa času, keď sa musíš toľko učiť. tak potom koniec týždňa a víkendy musíš využiť:) v piatok - keď už nemáš školu, popros niekoho, hocikoho, aj takých, s ktorými si sa dlho nevidela, obnovíte kamarátstva:) určite sa niekto nájde, kto s tebou pôjde, troška sa zabaviť.. neviem aký si typ, či by ti vyhovovala disco, nejaký podnik alebo skôr kaviarnička, niečo kľudnejšie:) v každom prípade, niečo sa nájde.. a potom povedz nech dotyčný vezmi ďalších kamarátov, tí môžu ďalších, až vás bude riadna kopa a ver mi, že bude super:) a tiež bude príležitosť na hľadanie fešáka:)

[zruseny8]

no a pocas tyzdna? sme tam asi tak 4dni a som na dost tazkej skole, kde sa vacsinou len ucime ale, ked nie, tak su oslavy riadne..len vzdy to ostane v ramci intraku. tiez sme cisto dievcensky odbor, co je na jednej strane dost na skodu, asi len 5chalanov mame v odbore.
budem si musiet nejako vstupit do svedomia a pouvazovat nad tym, lebo to dalej fakt takto nejde

zwedavus

ja ťa úplne chápem:) fakt. ja som taká podobná:) ale viem sa našťastie prinútiť. veľakrát ja sama obvolám všetky kamarátky a zorganizujem stretko:) alebo stačí len s pár ľuďmi, popr. najlepšou kamarátkou:) mám rada spoločnosť, rada som medzi ľuďmi, rada získavam nových priateľov a tak:) ale tiež som taká, že nedám dopustiť na sladký domov, občas sa musím vyslovene premáhať, ale keď už idem, nikdy neľutujem, vždy sa dobre cítim, tak to je takým mojím hnacím motorom:) "choď, bude určite dobre, vyvetráš si hlavu, budeš sa baviť, prídeš na iné myšlienky". to by mohlo aj teba posunúť:) a počas týždňa na internáte sa nedá? neviem ako vychádzaš so spolubývajúcimi, hm?:) napr. s nimi, niekam si zájsť. v internáte máš obrovskú príležitosť na spoznávanie nových ľudí a aj chlapcov:)

[zruseny8]

zwedavus. ano dobre si to pochopila, domov chodievam cez vikendy. ale ja sa neviem prinutit ist niekam. a este jeden problem, ze nemam ist s kym..:(
proste som ten typ ze musia ma niekam dovliect a ked ma tam dovlecu :) tak nemam problem