Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chlpy na rukách

Príspevok v téme: Chlpy na rukách
livia456

Ahojte mam taky problem, mam chlpy na rukach, take velke cierne a dlhe.. a to mam este len 15rokov.. Strasne ma to trapi, tak isto na celom tele mam chlpy a uz s tym nedokazem zit.. Zistili mi nejaku poruchu s hormonmi ale zatial s tym nic nerobia, asi kvoli veku... Som asi jedina co mam taketo problemy a niekedy nemam chut kvoli tomu zit:(

laura09

Ahoj.dakujem pekne.pozrela som si tu stranku.je to tam fajn.len by som sa chcela opytat na to brucho ze kde vsade ti odstranili tie chlpky.od kolko rokov tam mozem ist.a kolko to stoji..dakujem.mam tmavsku opalenejsiu pokozku,,,

mirusinka222

Ja som si davala odsranovat chlpi na bruchu laserovou depilaciou, jeden zakrok stoji cca 45 EUR a treba ho opakovat od 4 do 6 krat. ja som uz absolvovala 2 sedenia, zakrok je mininalne bolestivy ale velmi ucinny, ja nemam po 2 razoch skoro ziadne chlpi a efekt je trvaly na 5 rokov. Skus sa informovat na: www.uls.sk

laura09

Ahojte.ja mam tiez taky podobny problem.mam na bruchu take tmave chlpky.ale len v okoli pupka.musim si to holit.co si myslim ze bude vidiet.neviem co mam robit.pocula som aj o tom ze by sa to dal oodstranit.aby som si ho nemusela holit kazdy druhy den.mate niekto s tymskusenosti..prosim pomozte.dkujem

majkall

Ahojte ženy a dievčatá..pomohlo niektorej z vás pitie mätového, žihlavového čaju na zmiernenie ochlpenia? Včera som sa dočítala na internete, že by mohol pomôcť aj lastovičník..Máte s tým niekto skúsenosti?
Ďakujem za radu :-P

mirusinka222

Nuz to ti muselo trvat poriadne dlho vytrhat si vsetky chlpy na rukach pinzetou, co tak vyskusat depilator, prvych par krat to boli, ale po case sa na to da zvyknut. Vrelo odporucam laserovu depilaciu, ja som si ju dala urobit na tvari a bruchu a som neskutocne spokojna.

kristela

hviezdicka, povedz mi preboha kolko kil citronov spotrebujes na to aby si z nich vydolovala 250ml stavy....sak to je strasne vela.neda sa to niecim nahradit???

biba

no tak ja som sa na to odfarbovanie bola popytat ale v kazdom salone mi povedali ze to sa uz nerobi a ze na rukach uz vobec nie a to som tych salonov obehala dost..tak som sa nastvala a chlpky vytrhala epilatorom