to je hanbaaa,ja neviem povedať NIE:-(

Príspevok v téme: to je hanbaaa,ja neviem povedať NIE:-(
krisiso

spravila som totálnu hovadinu!!! mám 17 rokov,som ešte panna a hrozne by som to chcela vyskúšať a tak som si cez internet písala s takým chalanom 29ročným a pozval ma s kamošom na kofolu,tak som išla a dali mi aj fernet,tak som ho vypila a pozvali ma na chatu,tak som šla s nimi a potom ten jeho kamoš šiel zakúriť a on chcel pusinku,tak som sa nechala bozkávať,aj ked mi to neboĺo príjemné ale hanbila som sa mu to povedať a potom sme všetci hrali flašku,až sme ostali úplne nahý,a tak som ich musela bozkávať,s ním to ešte ušlo ale ten jeho kamoš,no fuuuj,a potom sme šli na gauč a oni ma lízali a prstovali,a ja som nedokázala nič robiť,iba sa tváriť,že mi to robí dobre aj ked to bolo hrozneee,potom chceli aby som im honila a fajčila,tak som to robila a on mi vylízal,bola som ako oťapená,stále ma chytali za kozy a chceli sex,a tak mi ho tam chcel vopchať ale vôbec to nešlo,mám primalú,tak so mnou imitoval rôzne polohy a kamoš to fotil,bolo to tak nechutné,hrozne sa hanbím,no nevedela som povedať nie,a to ja nikdy neviem,a každý ma potom len využíva,som taká hlúpa hus:-( hanba mi!!!

123456789

ja som sice o nieco mladsia ako ty a mam podobny problem s vyjadrenim vlastneho nazora...no ak je hento pravda tak je mi ta luto...doviest to az tak daleko...ja by som sa asi zahrabala pod zem na tvojom mieste...

krisiso

majka_ani nevieš ako mi týmto ubližuješ,ja sama od seba nikdy nikoho neotravujem,iba ked sa niekto ozve:((
som uplna chudera,nemám žiadnu hrdosť a pred každým sa len ponižujem:((

krisiso

liana,vdaka,skúsim si to prečítať,dúfam,že to pomôže...
mám z toho hrozné depky aká som sprostá krava,najračej by som zomrela:(

liana...323

Ja si tiež myslím, že by si sa s ním mala porozprávať a vysvetliť mu ako sa cítiš, tak ako píše olom. Ale... Pravdepodobne mu to bude jedno. Možno sa však, ak je trošku ľudský, dohodnete sa aspoň na tých fotkách. Keď to necháš tak, skôr im budeš pripadať ako defka, ak to tak nenecháš, máš šancu, čo to urovnať. Každopádne jedno horšie ako druhé. Prestaň sa už vyhovárať, že nevieš povedať nie, každý si je strojcom svojho šťastia, je čas, aby si sa postavila na vlastné nohy a tento incident brala ako varovný prst. Inak ti odporúčam knihu: Šanca na nový začiatok od Kurt Tepperwein. (ikar) Je to napísané pre takých ľudí ako si ty. Ak si ju poriadne prečítaš, veľmi ti pomôže do žiavota.

olom

a poznáš ich, napr.adresu, telefón.
ak ano zavolaj a daj si stretko, ale na verejnom mieste: reštike a tak.
a nič nepi, čo ti prinesú oni. a porozprávaj sa s nimi.

krisiso

diki,že mi aspoň niekto verí,a chápe to...
a to je pravda s tým,že sa na mňa všetci vykašlali,kým ma potrebujú tak ma využívajú,a ked som im už neni na nič,kašlú na mňa:(( ach bože môj,len aby to nezverejnili,cítim sa ako najhnusnejšia najblbšia k...a:(((