sexi oblečenie
kostymky, pradlo, hračky, toto všetko si kupujeme v eshope superlove.
toto je moja a manželova najoblubenekšia sexi košielka superlove.sk je to nežnost, erotika a sex v jednom. Odporučam!
tiež odporučam superlove a hlavne kostym upratovačky. TOPka medzi kostymami :)
kupujem si ho na superlove, napriklad superlove.sk maju nadherne. Určite si niečo vyberieš
na saxane
ja mojej manzelke kupujem na -odkaz odstránený- , velmi sa mi v tom paci, je taka elegantna
Ja už tiež nakupujem tieto veci iba cez internet. Je tu síce riziko, že vyberiem nesprávnu veľkosť alebo horšiu kvalitu, no je to stále lepšie ako v sexshopoch. Bola som tam v minulosti párkrát s partnerom, no keď ten začal detailne preberať priehľadnosť mojich nohavičiek alebo či sú na sex vhodnejšie pančuchy alebo pančucháče s otvorom s nejakou cicou predavačkou v koženej minisukni a ja som tam stála ako krava, tak som si povedala, že už nikdy viac.
ja si sexi oblečenie kupujem v eshopoch, do obchodov nechodím, , som hanbliva a ovela lepšie sa mi nakupuje v eshope. Je to pohodlnejšie
tiež ho mám vlemi rada. Manžel miluje krajky, takže mám rozne košielky, bodyčka,korzety, šatičky. Mam ich doma naozaj vela