Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

hlada sa clovek s podobnym problemom

Príspevok v téme: hlada sa clovek s podobnym problemom
potworqa

prosim vas..je tu niekto kto ma podobne problemy???mna nebavi zivot...chcela by som zomriet...niekedy je to lesie...ale bojujem z depkou...dalej,sa rezem...nevladzem zit..mam pocit ze ma nikto nema rad,...ze kazdemu len ublizujem...ze som hnustna krava ktora ludom len robi zle...chcela by som byt v kontakte z clovekom ktory by ma pochopil...lebo vie co prezivam za pocity...ten kto to preziva to nechape...nevravim ze vobec nie..ale mam zle skusenosti...najde sa niekto???keby ten clovek bol z vychodu bola by som uplne rada,lebo je tam moznost stretka a porozpravat sa otom aj osobne...a nielen otom...proste chcem mat pri sebe cloveka komu viem ze mozem verit a povedat cokolvek...lebo zatial takeho nemam...a ked nebude z vychodu,tak nevadi,net to isti:))

delonka

mila potvorka,to co prezivas ty, nemoze presne prezivat nikto iny.,kazdy z nas je original., potvorka moja, neviem kolko mas rokov, mozno na tom nazalezi, ja mam dost rokov, mam 21 rocnu dceru, ktora jedina ma drzi pri zivote., v iem o com pises a ja ti poviem, ze mna este trapi aj myslienka, ze chcem zomriet tak aby ten druhy nemal z toho problem., je jednoduche hodit sa pod auto alebo pod vlak, uvazovala si vsak o tom, co ten chudak vodic? ako dokaze zit s myslienkou, ze niekomu zobral zivot? mne osobne vychadza z toho len to,ze to nie je tak jednoduche., este iba ze mas zdroj k tabletkam, ja nemam ani ten, z toho mi vychadza, ze ani zabit sa nemozem., potvorka moja, vidim uz len na jedno oko,a mam na nom zeleny zakal, t.j. ticha slepota, bojujem s tym tri mesiace, zle som sa vyjadrila, uz sa bojovat neda, ja uz mozem len udrzovat stav, ktory je... aksi chces ôpisat, daj vediet, poslem ti aj moj mail...

maly_pavuk

ALe musis si zacat.Vsetko sa da, len ide HLAVNE o to, ako sa k tomu postavis:) a s tymto daleko nedojdes..Ale stale neviem,co je dovodom tvojich depresii..

maly_pavuk

neda sa, kym si nepripustis,ze sa da:)
ja viem ze to znie otrepane, ale ja to mam odskusane na milion veciach. Sila slova,voci inym,ale hlavne voci sebe ma velku silu,ani nevies aku. Ak stretne cloveka a povies mu "boze, nejak zme vyzreas, niesi chory?" 90% percent ludi za zacne po chvili citit zle,viac ci menej. A ked stretnes kamosku ty,mas skvelu naladu od rana a povie ti "to co mas moja na sebe" ti garantujem,ze sa zacnes citit nepohodlne a budes mat sto chuti sa ist prezliect. A si nevies predstavit, o co vacsi efekt ma,ked take veci vravis sama sebe. a o depresii neviem vela. Sice od 15 rokov co som prisla o rodicov, od 18 pracujem a snazim sa studovat v brutal skromnych podmienkach a mala som velke zdravotne problemy, by som depkovat mohla.Ale ja sa tesim z kazdej blbosti a ide to:)

maly_pavuk

aj ja mavam obcas take obdobia, ale s kazdou depkou sa da nieco robit, pokial to nieje "chorobna" depka,myslim ty ako diagnoza.. Skus popisat co ta trapi,mozno ti poradime,mozno my mame rovnake problemy:)

potworqa

pavuk viem ze vela ludi ma pocity podobneho typu ze sa nemaju dobre,ale ja hladam cloveka zo skutocnou depkou...co vie co to je...nieje to dvojdnova zalezitost...mam dovod,aj nemam

katu5ik

skor by si mala hladat niekoho kto by ti pomohol..ci chces zorganizovat hromadnu samovrazdu?:D... ja sa mam tak jak ty.. na pi..u