Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rakovina u psíka

Príspevok v téme: Rakovina u psíka
reeeenuska

ahojte,som strašne nešťastná,náš 9-ročný psík enelko dostal rakovinu,a veterinár povedal,aby sme sa rozhodli,či ho dáme utratiť,alebo budeme pokračovať v liečbe,ktorá nemá takmer žiadnu šancu:(
velmi sa trápi chudáčik je hroozne vychudnutý málo žere,často skučí,nevládze chodiť,má opuchnuté začervenané očká,nedokážem sa dívať na to jeho utrpenie ale nedokážem ho ani dať zabiť:(((som zúfalá:(((

ewitkaaa

misulko si obycajny pripitivny kkt, ze musim byt takato neslusna, ale pre teba je aj toto lichotka, hajzel jeden, takych ako ty by som umlatila a utyrala na smrt. Hajzik

misulkoo

cawte baby,jojojoooj jaké ,,smutné,, sak sú to IBA psy,no kelo mi ich už podochlo,a mám sa zabiť?? takého vlčiaka som mal,že avra sa volala,smiešna bola,ešte šteňa,tak som sa s ňou bavil,že som ju púšťal zo šmyklavky,haha jak sa triasla:DDD a potom nám zdrhla hnusa,a zabilo ju afto,tak jej treba,ale som prišol o srandu,tak mi kúpili dalšého doberman-dany,taký hnusný zúrivý psisko,hrýzol,tak som ho pár krát zmlátel,a tež zdrhol sviňa,a už sa newrácil,tak mi kúpeli jazvečíka,šteňa také hlúpe som sa s kamošmi narehlili,a nakonec tá blbá dona-tak sa to volalo sa zjebala z balkona a zlámala si vezy, a teraz máme takého hajzla pidbula sa jack volá,zákerák a hryze,ale aspoň stráži haha

reeeenuska

ahojte,cítim sa taká prázdna,smutná plačem,bolí ma duša:(((je po všetkom,tak velmi mi bude chýbať:( jeho brechot,oblizovanie,hranie z oblúbenou loptičkou,je mi hrozne ťažko ked sa na ňu len pozriem:( ach,bola som priňom,držala som ho v náručí,ked mu to veterinár pichol,vtedy posledný raz zaskučkal,zatvoril svoje utrápené očičká a zaspinkal na veky,ešte pár minút som cítila ako dýcha,čoraz pomalšie a pomalšie až to úplne ustalo,a ostalo také ticho ako nikdy som necítila,ruky sa mi roztriasli a ešte som ho pobozkala načelíčko na rozlúčku a potom som ho s maminou,ocinom a braškom spolu pochovali v záhrade,všeci sme plakali ako malí:(( a urobili sme mu hrobček z kamenia,dali kahanček a kvietky,takéto smuté vianoce som ešte nikdy nezažila:((

ewitkaaa

reni, asi to uz mas za sebou. Myslela som na teba cely den a v noci som ani soinkat nemohla. Ach jaj ja budem prve Vianoce bez mojej. Je mi to velmi velmi luto:-( Drz sa a bud silna. On bude pri tebe vzdy. Ja sa s mojou v duchu rozpravam stal, vzdy sa jej stazujem. Dufam, ze ma pocuje a dufam, ze raz sa s nou stretnem.

orgi

Zelam ti vela sil v tychto chvilach, lebo viem, ze je to pre teba za poslednu dobu asi najtazsia situacia. Havinovia nam vedia v mnohych pripadoch nahradit aj ludskeho priatela, preziju s nami kus zivota a rozne nase obdobia..kolkokrat sa stane, ze placeme pred nimi a o nasich trapeniach vedia len oni :( Ale su to svate tvory a mozes svojmu havinkovi podakovat za to, ze pri vas vzdy stal, podakovat za vsetky radostne chvile,ale aj za tie, ked ta nahneval, lebo teraz uz na to mozes mysliet s usmevom:)
A aj ked sa to nema, tak najdite nejake miestecko niekde v lese alebo v zahrade a pochovajte ho tam, aby si mu obcas mohla prist zapalit sviecocku. My to tak tiez robime..urcite ti bude smutno a otupno, ale ako tu uz ludia spominaju, tak novy havo sice nenahradi toho predosleho, ale aspon zcasti zaplata to miesto, ktore by ostalo u vas prazdne.Prajem pekne sviatky.

psickarka-vanesa

je to velmi smutne ze nasi milacikovia s nami mozu byt len tak kratko...=( ale babulka moja nebud smutna aspontvoj havinko sa stane anjelikom a bude tam aj s mojou lussy a so vsetkymi havinkami...bude na teba pozerat z nebicka...

reeeenuska

ahojte,je mi strašne luto vašich havinkov,prečo je život taký krutý,ved tí psíci nikomu nič nespravili:(oni si nezaslúžia takto trpieť a umierať:((
teraz tu sedím,na kolenách mám môjho zlatého enelka,on kňučí a ja plačem:(( lúčim sa s ním,a on mi rozumie je to velmi múdry psík a tiež mu tečú slzičky,líže mi ruku,toto sú posledné hodiny jeho života,a on to cíti:( o 2 hodiny príde veterinár a .... ach :(((

ewitkaaa

ahoj, je mi to veeelmi luto. JA som mala fenku cavaliera, mne ju napadol vlciak dohryzol ju pred mojimi ocami a bohuzial k veterinarovi som prisla uz neskoro, do dnesneho dna, keby som vedela ze mi zomrie na zadnej sedacke mojho auta, radsej by som bola pri nej a povedala jej ako velmi ju lubim a ze je pre mna to najcennejsie na svete. Plakala soma si tyzden v kuse, vo februari tomu bude rok a ked o nej takto pisem tecu mi slzy policach, velmi mi chyba a do dnesneho dna soms a s tym nevyrovnala. Je to urcite pre teba tazke. JA dakujem Bohu ze som sa nemusela rozhodovat, ci ju uspat alebo nie, lebo to rozhodnutie by ma este viac bolelo. YReni, zelam ti strasne strasne vela sil, nebudem ti vraviet ze ti nebude smutno, preplaces par dni a pravdepodobne ta to bude boliet navzdy, ale zivot je kruty a radsej nech sa psicek netrapi, bude mu lepsie bez bolesti, uzil si krasny zivot, skoda ze ti nasi najvernejsi a najlespi priatelia v zivote musia mat taky kratky zivot. Ja som si chcela kuoit dalsieho psika,ale bohuzial teraz si ho s istych dovodov nemozem dovolit, ale viem, ze nijake pes nebude nikdy taky ako ona, my sme sa zboznovali navzajom, ona bola zavisla na mne a ja na nej. Bolo to velmi silne puto, ktore citim dodnes, ale je mi smutno ze uz ju nemam:-( Velmi smutno

eee

Smutné...:-(((
Aj ja som mala psíka,krásnu dobermanku a prežili sme si s ňou niekolko operácií.posledná bola rok predtým ako nám zomrela a bola to operácia prsnej žlazy-tumor..Počas toho roku nám začala chudnúť a minulý rok v októbri nám zodňa na deň ochrnula a ráno už nevelela chodiť...milovala som ju,bola pri mne vždy keď som to potrebovala-najlepší priatel!!! Ale nedokázala som sa na to pozerať....v ten deň som sa s ňou rozlúčila,za všetko som jej poďakovala,vyplakala sa,....a zaniesli sme ju uspať:-(((( nikdy na to nezabudnem...do posledného výdychu som jej rozprávala čo pre mňa znamená,ako bez nej nevydržím....stále plačem keď si na ňu pomyslím.....Ale dnes viem,že som konala správne,lebo predlžovať utrpenie,len aby som ju mala...to by bolo sebecké! V auguste som si kúpila yorkshira s čím nik doma nesúhlasil a vieš čo sa deje teraz?Skáče mi tu po nohách,cítim ako nás potrebuje a tí čo nesúhlasili ju zbožňujú.Nezaplátala dieru a žial,ale potešila a nelutujem,že ju mám!Nikdy nebude taká múdra a milá ako moje zlatíčko predtým...