Ahojte,
mam problem, rozisla som sa s chalanom, vo februari to bude rok, za cely ten cas sme sa motali aj spolu, aj nie, aj sme spolu spavali aj sa tvarili ako kamarati. Asi pred dvomi mesiacmi si nasiel babu, to dievca je nepocujuce, ma vazne zdravotne problemy, je od neho o devat rokov mladsia, studuje daleko od neho, boli spolu dva tyzdne a potom sa rozisli kvoli rozdielnym pohladom na to co kazdy z nich chce. Zostali kamarati no a teraz sa znovu dali kopy. Dost ma to ranilo, pretoze sa ho snazim ziskat spat, myslite,ze bude s takou babou? s takou co mu neda to co chce on? s ktorou sa ani nepoznal a stale sa hadali?
nestastna laska
Neviem ci to vie, mozno tusi, ale ja sa tvarim, ze chcem byt kamoska. On sa ku mne niekedy chova tak ze by aj chcel a niekedy povie, ze to ma vsetko vyriesene. Povie mi, ze nebudeme spolu komunikovat, stretavat sa a potom za mnou pride alebo sa ozve. Ked som navrhla vcera stretnutie tak napisal, ze sa so mnou nebude stretavat lebo ma frajerku a potom mi zas zavolal. Nechapem to
tak to potom vôbec nechápem, asi chalan nevie, čo chce....a vôbec,vie že sa k nemu chceš vrátiť?a čo na to on?
nikto by nebol s niekým, koho nemiluje
možno to len ty nechceš vidieť
a ty to ako vieš, že s ňou nie je šťastný a že ju neľúbi?svojej expriateľke to na krk vešať nebude
Ona vie citat z pier a inak si stale vypisuju smsky alebo si pisu cez icq. Nikto nechape preco je s nou ked ju nelubi a nie je pri nej stastny. So mnou o tom hovorit nechce aj ked predtym to robil a vysvetlil mi vsetky dovody preco sa s nou rozisiel, takze nechapem preco to zrazu zmenil ked tie dovody boli velmi silne a rozumne
ako sa dorozumievajú, keď je ona nepočujúca?? každý by mal hladat medzi seberovnými