Ahojte. Ak som tento rok premeskala narok na preventivnu zubnu prehliadku, co a v akej sume sa hradi na rok?
Uhrada zubnej preventivky
áno,bohužiaľ celý rok,mne už tento rok konečne končí,lebo ja som nemala na tento rok preventivku a poviem ti,za plombovanie som tento rok zaplatila asi 8000ak,zlomila som si 2 zuby a mala 2 kazy,1 plomba vypadnutá,takže keď sa darí,tak sa darí=(
a neordinuje az do tretieho, co silno pochybujem, ze by ma vtedy zobrala vramci stareho roka :(((((((
praveze moja uz ma dovolenku, dneska som rano letela o pol siedmej k nej, no uz neordinovala :((
Na tvojom mieste sa pokusim este do konca roka ist na preventivku.Niektori zubari ordinuju aj medzi sviatkami.Oplati sa ti to,aj keby si mala zmenit zubara,pretoze sa potom v novom roku,pokial budes musiet ist k zubarovi,nedoplatis za osetrenia.
uplne cely rok???? nie len prvu navstevu?? a je tam velky rozdiel, medzi tymi sumami? ano, mala som ist skor, tiez moja chyba, tak ma to preto zaujima..
ak nemáš preventivku,tak celý budúci rok si hradíš úplne všetko z vlastnej kapsy,ja som to tak mala tento rok =(ale zasa moja chyba,mala som tam ísť načas