ahojttte
chcem sa opitat ci sa vam dievcatam viac paci pri sexe ci je chalan dole oholeni ale bo nieje dakujem
holite sa tam dole
mne by sa asi nepacilo keby je moj priatel tam dole neoholeny,ja to beriem ako samozrejmost
technecium ty si dobry humusak.. co ty sa sprchujes raz do tyzdna ze? ja sa napriklad holim uplne do hladka.. a mam v pazi co mi nato povie zena alebo tak.. holim sa tam pre seba aby som sa nepotil a tak..a sprchujem sa dva krat denne. rano-vecer. mas s tym nejaky problem? ty asi zijes este niekde v 18 storoci... ani pod pazuchami sa iste neholis ze? radsej sa tam budes potit a smrdet ako svina nez by si vyzeral ako buzik..
a ty sa ako nesprchujes kazdy den? no nic proti ale si dobry kok... sa sprchujem nekedy aj viac krat za den... nevidim nic zleho na tom ze sa o seba staram a dodrziavam hygienu...
každý deň, každý deň sa aj sprchuješ, každý deň ale, a vraj nie si buzík...
poiu si moj clovek:D
ja sa dole holim aaa ako niektore vravia vobec nie som buzerant:P jedine na zeny:P... proste mi to pride krajsie a nie nejaka dungla:p.... aaa holim sa skoro kazdy den v sprche, to len prebehnem a je to pohode pol minutova zalezitost:P
vieš mňa by musela nejaká len ožrať do nemoty a potom strihať a holiť, ešteže som prestal chlastať
technecium si riadne zatatý
to asi nie, vieš asi by to svrbelo a bez chlpov by sa mi tam aj zle pozeralo, toto nie, to radšej hlavu
techneeeecium no vyskusaj sa vyholit mozno sa ti to zapaci:)xixxi