Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

citite hlad???

elisa_bone

hej drzim setriacu dietu uz mesiac ale vysledok ziadny...skor sa mi zda ze to je este horsie a vela jest nemozem potom mi ide az na vracanie proste ja toho nemozem zjest naraz vela a aj ked zjem pomenej tak som z toho aj 5-6hodin plna ze ani nepijem lebo sa to do mna nezmesti

a ovocie ani zeleninu nejem lebo mi sposobuju problemy:(

xxl

skus jest taku stravu ktora prospieva zaludku, vlakninu - zeleninu, ovocie, obilniny, ryzu, a vela. co na to tvoj lekar? mala by si mat nejaku zdravotnu dietu nie?

elisa_bone

ja kvoli tomu velmi malo jem a som strasne chuda mam 34 kil...poradte prosim co mam robit aby som citila hlad lebo ja mam stale plny zaludok:-(

hp

Ja mam HP a aj chronicku gastritidu a som stale hladny.Vzhladom k praci mavam pauzu od rana az po obed aj 7 hodin.Pred obedom je to uz na nevydrzanie.

SHAKTI

su to take stahy zaludka od hladu a az potom skrkanie, hlad by si mala pocitovat min. 4 hod. po jedle ale zalezi co zjes a ako ti travi, take tazke mastne jedlo vytrvai az po 6 hod. a zeleninka aj po hodke az dvoch.

romanka

Ak pravidelne jes, tak asi hlad nepocitujes. Hlad sa u mna tiez prejavuje skvrkanim a je mi zle skoro na odpadnutie. ALe to len ak naozaj dlho nejem.

Adulka

Ja keď som moc hladná, tak mi škŕka v bruchu a točí sa mi hlava od hladu....
A ty prečo nepociťuješ hlad???