Ahojte chcem sa opytat mozno je to pre vas blba otazka ale pre mna dolezita...citite hlad?ak ano ako to vyzera?skvrka v zaludku alebo ako to je?lebo ja to uz naozaj neviem hlad nepocitujem uz vyse roka.prosim napiste co je to vlastne hlad...
citite hlad???
hej drzim setriacu dietu uz mesiac ale vysledok ziadny...skor sa mi zda ze to je este horsie a vela jest nemozem potom mi ide az na vracanie proste ja toho nemozem zjest naraz vela a aj ked zjem pomenej tak som z toho aj 5-6hodin plna ze ani nepijem lebo sa to do mna nezmesti
a ovocie ani zeleninu nejem lebo mi sposobuju problemy:(
skus jest taku stravu ktora prospieva zaludku, vlakninu - zeleninu, ovocie, obilniny, ryzu, a vela. co na to tvoj lekar? mala by si mat nejaku zdravotnu dietu nie?
ja kvoli tomu velmi malo jem a som strasne chuda mam 34 kil...poradte prosim co mam robit aby som citila hlad lebo ja mam stale plny zaludok:-(
Ja mam HP a aj chronicku gastritidu a som stale hladny.Vzhladom k praci mavam pauzu od rana az po obed aj 7 hodin.Pred obedom je to uz na nevydrzanie.
aha takze hlad sa citi aj niekolkokrat denne?
su to take stahy zaludka od hladu a az potom skrkanie, hlad by si mala pocitovat min. 4 hod. po jedle ale zalezi co zjes a ako ti travi, take tazke mastne jedlo vytrvai az po 6 hod. a zeleninka aj po hodke az dvoch.
no ja mam chory zaludok preto necitim hlad :-( a ako casto sa citi hlad?
Ak pravidelne jes, tak asi hlad nepocitujes. Hlad sa u mna tiez prejavuje skvrkanim a je mi zle skoro na odpadnutie. ALe to len ak naozaj dlho nejem.
Ja keď som moc hladná, tak mi škŕka v bruchu a točí sa mi hlava od hladu....
A ty prečo nepociťuješ hlad???