Bozk dievcata s dievcatom

Príspevok v téme: Bozk dievcata s dievcatom
i kissed a girl and i liked it!

Caute,

mna by iba zo zvedavosti zaujimalo, aky mate nazor na bozk dievcata s dievcatom? Skusili ste to niekedy? Pozdavalo/nepozdavalo sa vam? Ci sa vam to naopak hnusi a odsudzujete to?
Ja sa vam priznam, ze sa mi to dost protivilo, aj ked v dnesnych casoch a mojich kamaratskych kruhoh, je to bezna normalka, len mi to prislo divno ked baba bozkava rovnake pohlavie, co i len zo zartu :-/. Neodsudzovala som to, lebo som sa na nich desne bavila a vlastne mi to neprislo vobec nevhodne, iba keby sa jednalo o mna, proste baba sa ma bozkavat s chalanom. Ale vcera na jednej party sa mi to prihodilo, proste sme sa cmukali s kamoskou a napodiv to vobec nelutujem, pretoze to bolo taaak ine, a taaaak dobre :-/ (doteraz som sa bozkavala iba s jednym clovekom, mojim priatelom a dodnes sme spolu) ale toto bolo nieco uplne ine, no sila :-P.
To oprobovanie nelutujem, ale zas praktizovat to nepotrebujem, a tak ma napadlo, ako ste na tom VY?!!!

tuesday

TAK KED TOTO TU CITAM, ZISTUJEM, ZE MOJ BRAT SI NEROBIL SRANDU, A TO CO MI HOVORIL, SA FAKT DEJE. ZE BABY SA NORMALNE BOZKAVAJU S BABAMI. ON BOL Z TOHO UPLNE V SOKU A MA 22 ROKOV A VOBEC SA MU TO NEPACI.

suns

matulienka, akinom007 , tiez takyto nazor nechapem:D ti chlapi su vadni... snivaju o trojke, o zenskom bozkavani, ale zevraj ak by to boli dve cudzie baby, v pohode, ale ak by som jedna z nich bola ja, tak hruuuza! Ach co ti chlapi chcu... /brala by som to ako zabavu, tiez nie som teenagerka/ :)

jasnacka

Ja som to tiez skusala, dokonca uz s tromi babami, sice vobec nie som lesba a mam priatela, sme spolu uz 6 rokov. No ale prve dve skusenosti boli este davno, na strednej sme sli partia na chatu, boli sme tri kamosky v izbe a chceli sme to vyskusat a potom sme si povedali ktorej sa to s ktorou viac pacilo. Bola to sranda. No a posledna skusenost bola uz ked som bola s mojim terajsim priatelom, bolo to na disce a zoznamila som sa tam s jednou paradnou babenkou a nejako to samo dospelo k vasnivym bozkom. Ale nic viac sa nestalo a mam na to krasne spomienky. Je to pekna skusenost a urcite na tom nie je nic skazene. A kto to odsudzuje, tak len zavidi a chcel by to tiez skusit, len nevie ako na to. Aspon moj nazor.

akinom007

suns/ aj moj priatel je takeho nazoru.
a celkovo moj nazor -ja nemam proti tomu nic, skusala som to! ved preco nie?:)

matulienka

nevidim na tom nic zle :-) ja by som to tiez niekedy chcela skusit. Len tak zo zvedavosti. Inak neznamena to byt lesbicka alebo bisexualka ale hovori sa tomu byt bi-curious. A pubertu mam uz davno za sebou. Mam 22 rokov a staleho partnera...ale clovek nikdy nevie :-) Inak priatel tiez tvrdi ze by to bol podvod tak isto ako s chlapom aj ked mne to take iste nepripada.

suns

moj priatel je toho nazoru, ze keby ma videl bozkavat sa s muzom alebo so zenou, ziarlil by rovnako... Nemozem to pochopit, predsa chlapa by mal vnimat ako konkurenciu! Zena by ma predsa sexualne nepritahovala, bola by to iba zabava. Este som sa nestretla s takymto nazorom... co si o tom myslite?

emkaá

dneska uz na tom nie je nic zle..ono ine je ked ot robis pravidelne a za triezva ze ides s kamoskou a bozkavate sa to je cudne..ale sem tam bozk na usta,aj s jazykom proc ne:)ja som to uz skusila,a je to normalka..nie je to take vzruso ako s chlapom,ale zas nic zle na tom nie je:)

lily225

ja som to skusala s kamoskou na diske...mala som chut sa bopzkavat a ona bola hned vedla, tak smew to skusili, a bolo to fakt dost dobre, nelutujem, a bala som sa ze sa nieco pokazi, ale vsetko bolo ok a teraz z toho mame peknu spomienku :)

ja ja ja

ja som to spravila niekolkokrat..... a nemusela som byt spita nakasu......bolo to super..... a nestretla som chalana komu by sa to nepacilo,...... a pubertaci to isto neboli......ja mam 23 a kamarati viac....