Ahojte mam 2 porody za sebou a moj partner sa citi byt vo mne malý a ja ho tiež cítim tak slabo, no nemam pôžitok zo sexu - ževraj sex so ženou po porode je uplne iný ako so ženou ktorá nerodila :-( máte s tým niekto skúsenosti ako ja? Už sa neviem poriadne ani vzrušiť a o orgazme ani nehovorím
Vagina po porode a sex
ako tak čítam..uvedomujem si, že sa toho normálne obávam.. že proste po pôrode už nebudem pre muža tam dole dobrá.. že si možno nájde inú.. lebo ako radíte-anal-tak ako to nikdy ani keby neviem čo! už len pri tej predstave mi je zle:(
no ja mam tiez 2 porody& za sebou....takze urcite sa to tam dole nestiahne do povodneho stavu.....ale mozte skusit anal /treba na to dost trpezlivosti ak ste nepraktizovali/......hlavne vela gelu a bude v siedmom neby. a pre teba vibrator.....nech sa pozera ako sa ty dokoncis a dokonci sa on aj sam. Proste treba nove metody do vasho sexu a bude vsetko v pohode.
diky baby pozriem tie cviky dufam že to nezaberie za pol roka lebo uz mi to vadi viac a viac a mam z toho depku, citim sa nie žensky:-(
vraj sú na to cviky, ale neviem aké.
a niekde som čítala, že sa to dá aj chirurgicky napraviť, ale to by som brala ako poslednú možnosť. Skúste iné praktiky,: análny sex, nejaké pomôcky,
skúste sex v aute. proste ozvláštnite si to. ale ten anál by bol pre neho najlepší.
Kupele istotne nie:) Skus kegelove cviky. najdi si to v googli.
ano preto som sem napisala, ci su na to neni nejake babske triky alebo ja neviem co co by to stiahlo - možno nejaky kupel alebo ja uz naozaj neviem
s tým nič nenarobíš. len pozor na manžela: ak mu nebudeš dobrá, bude hľadať dobrý sex inde.
ale už sa stalo
nerodiť
no narážam vlastne na to že sa po porode vagina roztiahne a už nikdy sa nedá tak ako bola:-(